Fudbal

Salašani pobednici u Erdeviku

Erdevik, Sloga (E) – Budućnost 2: 3 (0: 3) Stadion Sloge; Sudija: Despotović  (Ogar); Strelci: Ristić u 63. i Volarević u 83. za Slogu, a Đukić u 6. i 11. (penal) i Rogo u 27. minutu za Budućnost. Žuti kartoni: Tojagić (Sloga), Jeftić, Pavlović, Grujić (Budućnost). Crveni Кarton: Ristić (Sloga).

Utakmica 22. kola Vojvođanske lige jug tek što je počela a agilni gosti iz Salaša Noćajskog su već postigli dva gola. Erdevičini nisu sve do poluvremena uspeli da konsoliduju igru pa ne čudi da im se mreža do poluvremena još jednom zatresla. U 6. minutu gosti  posle napada sa leve strane dolaze u vodstvo. Slaba koncentracije centralnih bekova Sloge što je iskoristio  Đukić koji je ubačenu loptu sa levog krila pred sam gol domaćna, poslao u mrežu golmana Tojagića. 10. minut doneo je  ponovljeni udarac za domaće. Slogini igrači su izgubili loptu na sredini terena, a iz kontranapada gostiju izrodio se penal. Tojagić nepažljivo ruši Roga u kaznenom prostoru pa sudija Dimitrijević bez dilema pokazuje na belu tačku. Golman Tojagić je pogodio Đukićevu nameru ali nije bio dovoljno  brz kako bi ga osujeti u postizanju pogotka. U 23 minutu domaći igrači su imali ozbiljnu priliku ali na centaršut Volarevića kasne prvo Mačvanski a potom i Vujović. U 27. minutu loše upućenu loptu Raičevića ka Beliću preseca Rogo i u trku ulazi u kazneni prostor odakle upućuje udarac za 0:3.

Drugo poluvreme bilo je potpuno različito kada je u pitanju učinak ekipa. Posle izvršenih izmena, domaći su zaigrali mnogo bolje. U 63. minutu slobodan udarac je izveo Herceg, na drugoj stativi povratnu loptu glavom odigrao je Volarević na koju natrčava Ristić i smanjuje na 1:3. U 68. minutu Ristić je morao da napusti igru zbog drugog žutog kartona. U 70. minutu jedna sporna situacija. Džibrić je zahvatio loptu glavom i dok je lopta išla ka praznom golu, sudija je pokazao da se radi o prekršaju nad golmanom. Stiče se utisak da prekršaja nije bilo. U 75. minutu zbog povrede igru je napustio Džibrić tako da su domaći ostali sa 9 igrača. U 83. minutu gužvu u kaznenom prostoru gostiju spretno koristi Volarević i sa 9 metara pogađa mrežu Čupića za 2:3. U 85. minutu Uglješić je izveo udarac iz ugla. U buketu igrača u petercu gostiju pronalazi Raičevića koji pokušava glavom da pogodi mrežu gostiju. Međutim, uspeo je da pogodi samo stativu. Domači su držali pritisak do poslednje sekunde ali su podovi otišli sasvim zasluženo u Salaš Noćajski.

SLOGA: Tojagić, Dušan Volarević (Džibrić), Belić, Ristić, Raičević, Stojčić (Uglješić), Bojanić (Rukavina), Herceg, Vujović(Pe ndo) Dimitrije Volarević, Matić (Mačvanski).


BUDUĆNOST: Čupić, Stanivuković, Grujić  Radosavljević, Jeftić, Đukić, Simovljević, (Marjanović), Rogo (Grujić), Pavlović, Vladisavljević, Dobo (Simeunović)

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142