Izbori

Lokalni izbori: Lista „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra” prva predala listu

SREMSKA MITROVICA – Branislav Nedimović nosilac je liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra” na lokalnim izborima.

Srpska napredna stranka (SNS), sa svojim koalicionim partnerima, prva je predala listu potpisa podrške Gradskoj izbornoj komisiji u Sremskoj Mitrovici. U koaliciji sa SNS-om su: „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – SPS, „Milan Krkobabić – Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda – PUPS – Solidarnost i pravda, „dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stzranka – SRS, „dr Balint Pastor – Savez vojvođanskih Mađara – CBM – VMSZ, „Miloš Vučević – Srpska napredna stranka – SNS.

„Na ovim izborima, naš cilj je jasan – želimo da nastavimo kontinuitet u investicijama, projektima i infrastrukturi. Sremska Mitrovica već je krenula napred i mi želimo da nastavimo taj trend. Naša lista donosi sigurnost i stabilnost. Želimo da nastavimo da se Sremska Mitrovica razvija baš onako kako smo to radili u prethodnim godinama. Ljudi nas znaju i ništa ovde nije nepoznato, znaju na šta mogu da računaju, znaju kakvi smo, šta smo, ne moraju da eksperimentišu, iako danas svi imaju neke planove… s nama je potpuno sve sigurno, znate da ćemo ići napred, da ćemo imati radna mesta, puteve, da će vaša deca biti sigurna i u školama i u vrtićima, da će se praviti škole, tako da ja očekujem na izborima 2. juna jednu veliku pobedu ove liste jer dosta je izbora, vreme je za rad. Mi ćemo voditi pozitivnu kampanju koja je usmerena na ljude, trudićemo se da napravimo jedan iskorak, da vodimo računa o svakom čoveku, svakom njegovom pojedinačnom problemu i o onim ljudima koji su često bili u zapećku, na koje čitava sredina nije obraćala pažnu, a to ćete videti u narednih 30 i nekoliko dana koji su pred nama,” rekao je Branislav Nedimović.

Na listi se nalazi 690 potpisa građana.

Lokalni izbori održaće se 2. juna.

Najava događaja

10majCelodnevni dogadjaj12XVI FESTIVAL GUDAČA - STRINGFEST

12maj10:0012:00Promotivni dan Soko kampa

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7791117.1305117.4819