Izbori

Nedimović: „Vruć krompir je naša briga” – U koštac sa problemima

SREMSKA MITROVICA – Kandidat za gradonačelnika Liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra” na lokalnim izborima drugog juna, Branislav Nedimović, na štandu ispred prostorija SNS-a, novinarima je predstavio plan izborne kampanje i prisutne poslužio vrućim krompirom u duhu izbornog slogana „Vruć krompir je naša briga”.

Slogan kampanje metaforički prenosi poruku da je koalicija okupljena oko lokalnog SNS-a spremna da se uhvati u koštac sa problemima i potrebama građana. Pored toga, poruka koju ovih dana upućuju sugrađanima je i „Gledamo, slušamo, radimo”.

Nosilac liste „Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra” Branislav Nedimović rekao je: „To je metafora. „Vruć krompir” je naša briga, nismo se jednom do sad hvatali u koštac sa vrućim krompirima, da kažem slikovito, sa problemima sa kojima se Mitrovica susretala. Sećate se problema sa poplavama. Jesmo se uhvatili u koštac s problemom? To niko nije video 50 godina, uhvatili smo se u koštac, pa smo rešili problem, kao i toliko fabrika koje su bili problemi, vrući krompiri, svi pobegli odatle, niko nije smeo da se bavi time. Mi smo se uhvatili u koštac s tim, ja zajedno sa mojim timom, rešili smo te probleme. Sećate se korone, pa na ulici nije bilo nikog, zasukali smo rukave, jeste bio vruć krompir izašli smo na crtu koroni i pobedili. Mi ćemo izaći sa još sa nekoliko važnih stvari koje nameravamo da rešimo posle drugog juna i ne bežimo ni od jedne stvari. Spremni smo da radimo, spremni smo da gledamo, spremni smo da slušamo, zato ćemo biti među narodom osluškivati njih i to pretočiti u našu inicijativu, zato sve vas pozivam da drugog juna izađete na izbore i glasate za listu Aleksandar Vučić Sremska Mitrovica sutra.”

Tokom kampanje posetiće sva naseljena mesta na teritoriji grada Sremska Mitrovica i uz vruć krompir razgovarati sa meštanima. Kako je najavio, planirano je da se u kampanji ispeče i podeli pola tone krompira.

Александар Вучић Сремска Митровица сутра 

Najava događaja

27majCelodnevni dogadjaj31SLOBODNA ZONA

31maj18:0019:00Mašta i snovi

31maj19:0020:00Muzičko veče sa magičnim delima španskih kompozitora

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7596117.1109117.4622