Vesti

„OsnaŽene” platforma ženskog biznisa predstavljena u Gradskoj kući

SREMSKA MITROVICA – U Gradskoj kući održana je promocija prve digitalne platforme za podršku ženskom preduzetništvu „OsnaŽene” čiju je izradu podržao Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam. Na promociji su učestvovali pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević, gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović i dr Indira Popadić iz Centra za poslovnu edukaciju i konsalting. 

Cilj ove platforme nije samo prosperitet žena preduzetnica, već i stvaranje pozitivnih promena u celokupnom regionu. Platforma teži da podrži žene u ostvarivanju njihovog punog potencijala, osnažeći ih da postignu uspeh u poslovnom svetu, ali i da budu aktivne u društvu i doprinesu zajednici, navodi se na sajtu platforme.

Na promociji se obratio pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević, koji je istakao da ova platforma okuplja preko 1.500 članica, i da je značajno da se žene povežu u oblasti preduzetništva. AP Vojvodina prednjači u regionu kada je reč o pružanju podrške ženskom preduzetništvu.

Događaju je prisustvovala Svetlana Milovanović, gradonačelnica, koja je pružila snažnu podršku ovoj inicijativi i platformi „OsnaŽene” i dodala da je ponosna na svoje preduzetnice.

Indira Popadić, poslovna konsultantkinja i mentorka sa višegodišnjim iskustvom u oblasti unapređenja poslovanja i menadžmenta malih i srednjih preduzeća pokrenula je digitalnu platformu ženskog biznisa u Srbiji i regionu „OsnaŽene”.

Platformu prati i kampanja lepljenje nalepnica „Ovaj biznis vodi žena” na vratima preduzeća, koja za cilj ima podizanje svesti o ulozi žena i njihovom (ne samo radnom) opterećenju u savremenom društvu.

Novoj digitalnoj platformi se može pristupiti putem linka www.osnazene.com.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042