Vesti

Svetski dan dece obolele od raka

SREMSKA MITROVICA – Sa Trga Ćire Milekića i iz još 34 grada u Srbiji je tačno u 13 časova pušten balon podrške za svu decu obolelu od raka.

U organizaciji Udruženja NURDOR uz podršku Grada Sremska Mitrovica, kao i Crvenog krsta Sremska Mitrovica, Moto kluba „Srem” i Hora „Pikolo” u našem gradu je obeležen 15. februar – Svetski dan dece obolele od raka.

Marina Vlajić, volonterka NURDOR-a je na događaju izjavila: „Tu smo da našim mališinima pokažemo da smo uz njih, da im pružimo podršku i da pokažemo svima u našoj zemlji koliko je ta podrška značajna. Trudimo se da deci omogućimo adekvatnu negu i adekvatne uslove lečenja, a njihovim porodicama podršku i pomoć,” te se zahvalila Gradu i svima koji su pomogli da organizuju ovu akciju i svim lekarima, medicinskom osoblju i volonterima koji su im podrška u ovoj borbi i misiji.

Da bismo podržali mališane i njihove roditelje koji prolaze kroz životne borbe, kao i misiju Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, mogu da se urade dve stvari: 

–SMS sa sadržajem 1 na broj telefona 1150

–svako ko je mogućnosti i želi da donira krv, jer je transfuzija ključna u lečenju onkoloških pacijenata.

Sremska Mitrovica živi 

Najava događaja

10majCelodnevni dogadjaj12XVI FESTIVAL GUDAČA - STRINGFEST

12maj10:0012:00Promotivni dan Soko kampa

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7791117.1305117.4819