Vesti

Ruskinje majka i ćerka izgorele u požaru!

MARTINCI – U selu Martinci kod Sremske Mitrovice noćas oko tri sata usled eksplozije plinske boce život su izgubile Ruskinje majka i ćerka Tanja i Elena!

„Probudio  nas  je  jak  prasak nešto pre  tri sata  noćas.  Istrčali smo na ulicu i videli vatru iz komšijske kuće, gde su Ruskinje več tri, četiri godine živele. Bile su povučene, uvek ljubazne, ali su slabo pričale srpski  i ni sa kim posebno  se nisu družile u selu. Obe  su volele pse, majku  smo viđali kako ih šeta na povocu po selu. Kad  je izbio požar odmah  smo zvali vatrogasce, ali nesretnim ženama nije bilo spasa,” pričaju komšije iz Zmaj Jovine ulice u Martincima.

Još  nije zvanično potvrđeno, no, pretpostavlja se da je uzrok tragedije ekspolozija plinske boce u sobi u kojoj su žene spavale, mada se kao mogućnost navodi icurenje plina.

Nepoznato da li su majka i ćerka stradale od vatre ili je smrt nastupila gušenjem od olina.

U Policijskoj  upravi Sremska Mitrovica za Informer je potvrđeno da su službenici Policijskoj upravi odmah po prijavi u tri sata noćas, sa vatrogasnim jedinicama, izašli na lice mesta u selo  Martinci, gde su zatekli dva beživotna tela.

Najava događaja

Current Month

15avg(avg 15)21:0017(avg 17)21:00Festival Art Front 2 na mitrovačkom Hipodromu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7194117.0706117.4218