Vesti

Javni poziv Grada privrednicima za učešće u unapređenju sistema energetske sanacije

Sremska Mitrovica – Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenja termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja na teritoriji Grada Sremska Mitrovica danas je objavljen.

Javni poziv se odnosni na period do kraja tekuće,  2022. godine, a sporovodi se u okviru Programa energetske sanacije koja podrazumeva mere ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema.

„Komisija za realizaciju mera energetske sanacije na teritoriji Grada Sremska Mitrovica danas raspisuje Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera ugradnje solarnih panela i sprovođenju mera za unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnja kalorimetra, cirkulacionih pumpi i delitelja toplote. Na ovaj javni poziv mogu da se prijave svi privredni subjekti sa teritorije Republike Srbije. Javni poziv traje do 17. avgusta, sva dokumentacija biće dostupna na zvaničnom sajtu Grada. Javni poziv će biti objavljeni danas i pored toga biće dostupan u Uslužnom centru gradske uprave,” rekao je Miloš Mišković, sekretar Skupštine grada Sremska Mitrovica.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju propisane uslove i koji rade nabavku, izvode radove i ugrađuju materijal, opremu i uređaje.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042