Vesti

Dvodnevni seminar Fudbalskog saveza Vojvodine održan u Sremskoj Mitrovici

U Sremskoj Mitrovici održan je dvodnevni seminar za delegate i sudije sa liste Vojvođanskih fudbalskih liga za takmičarsku sezonu 2022/23.

U toku seminara prvog dana je održano testiranje, dok je drugi dan bio rezervisan za fizičku proveru.

Učesnicima su se na prijemu u Gradskoj kući obratili načelnik Gradske uprave za kulturu i sport Vasilj Ševo, koji im je poželeo sreću u predstojećoj sezoni, kao i Goran Drača, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine, Cvijić Miodrag, generalni sekretar Fudbalskog saveza Vojvodine i generalni sekretar Sudijske organizacije Vojvodine Branko Pavlović, koji je i rukovodio seminarom.

Kako je rekao Goran Drača, ova planska aktivnost koja se odvija svake godine pre početka takmičarske sezone, kada se vrši fizička provera sudija, njihovo testiranje, kao i testiranje delegata, predstavlja pripremu za narednu sezonu, kako bi ona počela u skladu sa prohtevima Fudbalskog saveza.

Cilj ovog seminara je edukacija delegata i sudija putem predavanja i DVD materijala FSV, FSS i UEFA, uz to jedinstvena primena Pravila igre, kao i provera pripremljenosti sudija za obavljanje dužnosti na utakmicama Vojvođanskih fudbalskih liga, što uključuje zdravstvene sposobnosti i i fizičku spremnost. Takođe, izvršena je i provera teoretske spremnosti delegata i sudija.

Učesnici seminara su po njegovom završetku imali priliku da se bolje upoznaju sa Sremskom Mitrovicom, obilaskom Muzeja Srema.

Najava događaja

26mar17:3018:45Rukometašice Srema u nedelju dočekuju Temerin

27mar16:0017:45Radnički dočekuje Zlatibor Čajetina

27mar20:0021:00Predstava „Srem, naša kuća”  - „komedija s' nogu”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.9855117.3375117.6895