Vesti

Dvodnevni seminar Fudbalskog saveza Vojvodine održan u Sremskoj Mitrovici

U Sremskoj Mitrovici održan je dvodnevni seminar za delegate i sudije sa liste Vojvođanskih fudbalskih liga za takmičarsku sezonu 2022/23.

U toku seminara prvog dana je održano testiranje, dok je drugi dan bio rezervisan za fizičku proveru.

Učesnicima su se na prijemu u Gradskoj kući obratili načelnik Gradske uprave za kulturu i sport Vasilj Ševo, koji im je poželeo sreću u predstojećoj sezoni, kao i Goran Drača, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine, Cvijić Miodrag, generalni sekretar Fudbalskog saveza Vojvodine i generalni sekretar Sudijske organizacije Vojvodine Branko Pavlović, koji je i rukovodio seminarom.

Kako je rekao Goran Drača, ova planska aktivnost koja se odvija svake godine pre početka takmičarske sezone, kada se vrši fizička provera sudija, njihovo testiranje, kao i testiranje delegata, predstavlja pripremu za narednu sezonu, kako bi ona počela u skladu sa prohtevima Fudbalskog saveza.

Cilj ovog seminara je edukacija delegata i sudija putem predavanja i DVD materijala FSV, FSS i UEFA, uz to jedinstvena primena Pravila igre, kao i provera pripremljenosti sudija za obavljanje dužnosti na utakmicama Vojvođanskih fudbalskih liga, što uključuje zdravstvene sposobnosti i i fizičku spremnost. Takođe, izvršena je i provera teoretske spremnosti delegata i sudija.

Učesnici seminara su po njegovom završetku imali priliku da se bolje upoznaju sa Sremskom Mitrovicom, obilaskom Muzeja Srema.

Najava događaja

11avgCelodnevni dogadjaj14Punoletstvo „Srem Folk Festa” ovog avgusta na Žitnom trgu

11avgCelodnevni dogadjaj20Prezentacija narodne nošnje u okviru „Srem Folk Festa”

27avg18:0023:59Memoriši datum 27. Avgust - Vinski park '22

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.9696117.3216117.6736