Vesti

Dvodnevni seminar Fudbalskog saveza Vojvodine održan u Sremskoj Mitrovici

U Sremskoj Mitrovici održan je dvodnevni seminar za delegate i sudije sa liste Vojvođanskih fudbalskih liga za takmičarsku sezonu 2022/23.

U toku seminara prvog dana je održano testiranje, dok je drugi dan bio rezervisan za fizičku proveru.

Učesnicima su se na prijemu u Gradskoj kući obratili načelnik Gradske uprave za kulturu i sport Vasilj Ševo, koji im je poželeo sreću u predstojećoj sezoni, kao i Goran Drača, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine, Cvijić Miodrag, generalni sekretar Fudbalskog saveza Vojvodine i generalni sekretar Sudijske organizacije Vojvodine Branko Pavlović, koji je i rukovodio seminarom.

Kako je rekao Goran Drača, ova planska aktivnost koja se odvija svake godine pre početka takmičarske sezone, kada se vrši fizička provera sudija, njihovo testiranje, kao i testiranje delegata, predstavlja pripremu za narednu sezonu, kako bi ona počela u skladu sa prohtevima Fudbalskog saveza.

Cilj ovog seminara je edukacija delegata i sudija putem predavanja i DVD materijala FSV, FSS i UEFA, uz to jedinstvena primena Pravila igre, kao i provera pripremljenosti sudija za obavljanje dužnosti na utakmicama Vojvođanskih fudbalskih liga, što uključuje zdravstvene sposobnosti i i fizičku spremnost. Takođe, izvršena je i provera teoretske spremnosti delegata i sudija.

Učesnici seminara su po njegovom završetku imali priliku da se bolje upoznaju sa Sremskom Mitrovicom, obilaskom Muzeja Srema.

Najava događaja

01okt09:0016:00Manifestacija „Gljive kao hrana i lek”

01okt15:0016:45Radnički dočekuje Grafičar iz Beograda

10okt16:0020:00Trener svetske atletske šampionke Femke Bol drži predavanje u Sremskoj Mitrovici

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8480117.1996117.5512