Izbori

Mitrovica mora imati natkrivenu Gradsku pijacu

Sremska Mitrovica – Grupa građana Mitrovačka alternativa-Pokret slobodnih građana-dr Miroslav Kendrišić iznela je konkretan program koji je sažela u 20 tačaka. Jedan od projekata za koji će se zalagati jeste izgradnja pokrivene Gradske pijace.

Mitrovica je jedan od retkih gradova koji nije uredio prostor pijace po modernim standardima. Mada je njena izgradnja više puta najavljivana, to do sada nije urađeno, iako nema objektivnih prepreka da se ovaj program u kratkom roku ne realizuje. Dr Miroslav Kendrišić nosilac je liste GG Mitrovačka alternativa i bio je danas na Gradskoj pijaci.

„Sremska Mitrovica je u poslednjih deset godina imala zaista dinamičan razvoj, završeni su mnogi projekti. Međutim, kao da je stalno zaobilažen uži centar grada a to se odnosi i na Gradsku pijacu. Naša Grupa građana zalagaće se za njeno uređenje, tj. natkrivanje i to će nam biti jedan od prioriteta.  Mitrovica je centar regiona i trebalo bi da ima uređen takav jedan prostor, važno je to za grad, za ceo region i priliči gradu kao što je naš“, rekao je Miroslav Kendrišić tokom obilaska Gradske pijace, sa nekolicinom kadidata GG Mitrovačka alternativa.

Inače, Gradska pijaca nalazi se na površini od 2770 metara kvadratnih, sa brojnim tezgama na zelenom i robnom delu.

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142