Izbori

Koalicija „Aleksandar Vučić – Za našu decu” prva predala izbornu listu

Sremska Mitrovica – Izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine Grada Sremska Mitrovica danas je prva predala Koalicija „Aleksandar Vučić – Za našu decu. Nosilac liste je Branislav Nedimović ministar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije.

Kako je posle predaje dokumentacije izjavio nosilac liste za lokalne izbore ministar Branislav Nedimović: „Želim da obavestim javnost Sremske Mitrovice da je Izborna lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu” predala danas više od 2.000 potpisa. Na našoj izbornoj listi će biti 72% novih ljudi više nego što je to bilo prethodni put, a od toga 50% žena, što znači da smo išli korak dalje, čak smo došli u situaciju da muškarci budu manje zastupljeni na listi” .

Nedimović je poručio da je uz ovu Koalciju okupljenu oko Srpske napredne stranke budućnost Sremske Mitrovice i istakao da se na listi nalazi veliki broj mladih obrazovanih ljudi.

„Naša poruka za Mitrovačane je da im se zahvaljujemo na volji, ažurnosti i zalaganju da neverovatnom brzinom prikupimo ovako velik broj potpisa, na neverovatnoj energiji koja je bila prisutna, ali i da im se zahvaljujemo na poverenju koje su imali u nas prethodne četiri godine. Za te četiri godine desile su se brojne promene oko nas koje samo neko ko ne vidi dobro ili ne želi da vidi ne može da uoči. Nabrojaću samo nekoliko svari koje smo uradili, a na osnovu kojih mi tražimo poverenje, odnosno nov mandat. Neki od najvećih projekata koje smo realizovali, o kojima se pričalo više decenija su: izgradnja bazena, podvožnjaka, kompletna rekonstrukcija glavne saobraćajnice kroz Laćarak, rekonstrukcija Železničke ulice, izgradnja nove škole „Dobrosav Radosavljević Narod”, ponovo pokretanje proizvodnje u „Mitrosu” koji sada zapošljava oko 400 radnika itd. Teme koje će biti u fokusu naše izborne liste u budućem periodu, ukoliko dobijemo poverenje građana, su one koje se tiču pre svega razvoja infrastrukture, a tu bih istakao da nam predstoji potpuna rekonstrukcija i izgradnja jednog novog dela Opšte bolnice Sremska Mitrovica, projekta koji vredi oko 30 miliona evra i koji će startovati ove godine. U ovom mandatu smo se prevashodno bavili radnim mestima, a u budućnosti moramo da se bavimo i ekologijom i kulturom, obrazovanjem, odnosno moramo da se bavimo nekim stvarima za koje nismo imali toliko vremena ranije, jer smo prethodnih godina morali da se bavimo egzistencijalnim pitanjima”, rekao je Nedimović.

Nosilac liste je dodao da će naredne nedelje biti poznat kompletan program koji nudi Koalicija „Aleksandar Vučić – Za našu decu” a koncipiran je oko pet centralnih ciljeva.

„Naši ciljevi će biti poznati i predstavljeni naredne nedelje, to su ciljevi koje ćemo ispuniti ukoliko dobijemo poverenje građana Sremske Mitrovice. Vodićemo samo pozitivnu kampanju i truditi se da predstavimo rezultate, svega urađenog u prethodne četiri godine, ali i da pokažemo ljudima kakve smo to projekte spremili za budućnost”, zaključio je Nedimović.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291