Izbori

„Hiljadu žena” – početak izborne kampanje Naprednjaka u Mitrovici

Laćarak – Skupom „Hiljadu žena”, u organizaciji Gradskog odbora Srpske napredne stranke koji je održan sinoć u Laćarku, počela je izborna kampanja Liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu.” u Sremskoj Mitrovici. Prisutnima se obratio Branislav Nedimović, ministar u Vladi Republike Srbije, prvi na listi Srpske napredne stranke na republičkim izborima i nosilac lokalne liste u našem gradu.

Ministar Nedimović, u svom obraćanju, zahvalio se svima na podršci koju je imao u prethodnom periodu i poželeo zajedničku pobedu na predstojećim izborima. Kako je istakao, ukoliko građani ponovo daju poverenje njemu i listi koju predvodi u Mitrovici će se u narednih pet godina realizovati veliki projekti vezani kako za zdravstvo, tako i za obrazovanje, kulturu, poljoprivredu…

Prvi na listi SNS-a na republičkim izborima i nosilac lokalne liste u našem gradu Branislav Nedimović rekao je na sinoćnjem skupu: „Žene su najveća pokretačka snaga našeg društva i hvala svim ženama koje su večeras sa nama u Laćarku, a ovde je njih 1.000. Laćarak je jedno važno mesto za ovu lokalnu samoupravu, a hiljadu žena je još važnije. Ko ima hiljadu žena, ima snagu da promeni sve na ovom svetu, ima snagu da pomeri bilo koji kamen na ovoj planeti. Meni je cilj da ovaj grad bude najbolji u Srbiji. Mi smo te neke snove sanjali, blizu smo sad, na korak smo do ostvarenja našeg sna, molim vas da svi podržite Listu „Aleksandar Vučić – Za našu decu” i naš san je tu. Mi ćemo ga ostvariti, bar u Sremskoj Mitrovici, želimo da ove godine ostvarimo pet ciljeva, da započnemo izgradnju nove bolnice, da rekonstruišemo sve što imamo i da imamo bolju zdravstvenu uslugu za naše građane. Želimo isto tako da imamo novu “Popoviću” školu, novu TŠC školu i još neke da rekonstruišemo. Želimo da mnoge puteve promenimo, obnovimo, isto tako želimo da svaki čovek počne da brine o okolini oko sebe. Zasadićemo 80 hiljada stabala u narednih pet godina, za svakog Mitrovčanina po jedno. Svako će imati svoje i ko bude želeo da stablo nosi njegovo ime imaće i tu priliku, to je najmanje što možemo da uradimo. Kad je reč o hrani i turizmu, ako je Prob odabrao Mitrovicu kao prvo mesto gde će da posadi vinovu lozu, naš posao je samo da to sledimo i da dalje utremo taj njegov put.”

Skup „Hiljadu žena” Gradskog odbora Srpske napredne stranke, kojim je zvanično počela izborna kampanja, organizovan je simbolično u susret prazniku, Osmom martu, Danu žena.

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988