Vesti

Kažnjeni zbog saobraćajnih prekršaja

Sremska Mitrovica – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su četvoricu vozača koji su vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci, jednog koji je pod dejstvom alkohola učinio prekršaj nasilnička vožnja i dvojicu bez vozačke dozvole.

Policija je na području Sremske Mitrovice otkrila dvadesettrogodišnjaka koji je vozio neregistrovani “fijat“ bez vozačke dozvole i sa 0,80 promila alkohola u organizmu. Prekršajni sudija kaznio ga je novčanom kaznom od 119.000 dinara.

Takođe u Sremskoj Mitrovici zaustavljen je pedesetdevetogodišnjak  koji je upravljao „opelom“ za vreme izrečene zabrane  upravljanja. Njemu je izrečena zatvorska kazna u trajanju od 30 dana, osam meseci zabrane upravljanja vozilom i 14 kaznenih poena. 

Policija u Novoj Pazovi zatekla  je dvadesetpetogodišnjaka koji je vozio „polo“  pod uticajem amfetamina, opijata i metamfetamina, a u Starim Banovcima tridesetpetogodišnjeg vozača „renoa“ koji je bio pozitivan na amfetamin i ketamin.

U  Inđiji je zaustavljen dvadesetosmogodišnji vozač „golfa“ pod uticajem kanabisa, a u Šidu tridesetčetvorogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ pod dejstvom kanabisa i amfetamina.

Takođe u Inđiji, zatečen je dvadesetšestogodišnjak koji je vozio „pežo“ sa 2,03 promila alkohola u organizmu.

Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Najava događaja

30apr12:0013:00Humanitarni bazar u Bajićevoj školi

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7691117.1205117.4719