Srbija i svet

U CELOJ SRBIJI MINUS Na Kopaoniku čak -12, a to je samo uvod u vreme koje nas očekuje NAREDNIH DANA

U celoj Srbiji od jutros temeprature su ispod nule, što je uzrokovalo i stvaranje poledice u većini gradova širom naše zemlje.

Prema podacima RHMZ-a u planinskim predelima, a posebno na Kopaoniku, očekuje se provejavanje slabijeg snega.

U Beogradu je trenutno dva stepena ispod nule, dok je u Novom Sadu čak minus 6.

U gradovima na jugozapadu naše zemlje temperature su još niže i idu čak do minus 10. Na Kopaoniku je ovog jutra uz slab sneg prisutna i temeratura od minus 12.

Tokom dana duvaće slab i umeren vetar, na planinama povremeno i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od -5 do -1, a najviša od -1 do šest stepeni.

Prema prognozi RHMZ-a, u planinskim predelima ujutro i pre podne očekuje se provejavanje slabog snega.

U Beogradu se ujutru očekuje slab mraz, a tokom dana pretezno sunčano vreme. Duvaće slab i umeren, severni i severozapadni vetar, a najniža temperatura biće od -5 do -3, a najviša oko dva stepena.

Probijeni snežni nanosi na Goliji

Radnici i mašine preduzeća za puteve iz Kraljeva probili su danas snežne nanose do gotovo svih kuća i u zaseocima sela Rudno na kraljevačkoj strani Golije. Posao im je otežavao jak vetar koji je pravio snežne sprudove više od jednog metra.

U Srbiji se danas ujutro očekuje slab mraz, a tokom dana na severu Srbije i u Negotinskoj krajini pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno vreme.

Narednih dana – jutra hladna

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 13. januara, jutra će biti hladna, sa slabim i umerenim mrazem i maglom mestimično, a tokom dana malo i umereno oblačno, s dužim sunčanim periodima i suvo uz postepeni porast dnevnih temperatura, posebno u drugoj polovini sedmice.

Samo se u toku noći između srede i četvrtka na severu Srbije očekuje prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291