Rukomet

Pobeda rukometašica Srema na poslednjoj utakmici ove sezone

Sremska Mitrovica 8. maj. Na utakmici dvadeset prvog kola Super B ženske rukometne lige Srbije „Srem“ je na svom terenu ugostio „Prijepolje“ iz Prijepolja.rezultatom  36:27 (16:13). Sudije: Aćimović Aleksandar i Elezović Stefan iz Beograda. Kontrolor – Sekulić Milivoj iz Pančeva.

Na poslednjoj utakmici u sezoni 2021/22 rukometašice Srema pobedile su na svom terenu ekipu iz Prijepolja. U narednom, poslednjem koju ove lige Srem je slobodan tako da ga je ova pobeda samo učvrstila na trećem mestu na tabeli što je veliki uspeh ove ekipe.

Domaće igračice su igrale sigurno i dobroorganizovano na ovoj utakmici i vodile su tokom celog meča tako da pobeda nije ni jednog trenutka dolazila u pitanje. Sada im sledi mala pauza a onda ponovo treninzi za sezonu 2022/23 na kojoj će sigurno ponovo voditi jednu od glavnih uloga na tabeli.

Za najboljeg igrača utakmice proglašena je Radulović Nataša iz ekipe Srema.

Srem je igrao u sastavu: Šerfezi Marija-4, Knežev Iva-2, Stević Milica-2, Radulović Nataša-3, Klenkovski Anja-8, Bulatović Nikolina-7, Petrović Dragana-2, Blažić Jovana, Mijailović Andrea-2, Ćetković Nataša-2, Đulinac Vanja-5 i Vasiljević Jana.

Treneri – Kojović Saša i Drča Dušan.

Prijepolje u sastavu: Taxtović Ema-1, Tošić Suzana-9, Fazlić Zijalda-1, Marjanović Radmila-2, Drašković Jana-1, Petrović Iva-4, Fazlić Ema, Pušica Jelena-2, Despotović Marijana, Reković Tamara, Pašalić Jovana-3, Vlašković Anja-3, Rašković Anja-1, Nedić Anica.

Treneri – Ćubić Dejan i Milinković Bojan.

Najava događaja

18junCelodnevni dogadjaj30Poziv za XXVIII sremskomitrovački salon

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7102117.0614117.4126