Rukomet, Sport

Poraz rukometašica Srem Santa u poslednjem kolu sezone

SREMSKA MITROVICA. 7 maj. U poslednjem kolu Super B ženske rukometne lige Srbije rukometašice „Srem Santa” odigrale su utakmicu protiv RK „Beograd”, ekipom koja je na drugom mestu na tabeli i već su obezbedili plasman u Super ligu Srbije. Rezultat 26:27 (12:14) Sudije: Sliva  Milan i Vukčević Aleksandar iz Crvenke. Delegat Vujičić Vukašin iz Vrbasa.

Gošće su došle sa čvrstom željom da pobedom overe ulazak u Super ligu Srbije. Tokom meča vodile su sa dva, tri pogotka razlike sve do četrdesetog minuta utakmice kada je ekipa Srem Santa krenula sa sjajnom igrom.

Prvo je golman Jana Vasiljević fenomenalno odbranila nekoliko napada gošći a onda u silovitim kontranapadima domaće igračice izjednačuju rezultat. Izjednačena igra do poslednjih sekundi utakmice kada su gošće iskoristile trenutak nepažnje u odbrani domaćih i tako tesnom pobedom odnele bodove kući.

Igračice Srema zaslužuju sve pohvale za sjajnu igru ne samo na ovoj utakmici nego i za ceo tok proteklog prvenstva. Kada sa završe sve utakmice ovog poslednjeg kola znaće se i konačan raspored na tabeli na kojoj su Sremice za sada na četvrtom mestu što je veliki uspeh za ovu mladu ekipu.

Srem Santa u sastavu: Grabundžija Lana, Srdanović Marina, Šerfezi Marija-1, Mitrić Marija, Dragović Nataša, Ožegović Anđela-7, Radulović Nataša-8, Durać Anja, Mijailović Andrea-4, Vasiljević Jana, Vujin Mihaila, Đukičin Teodora-5, Karalić Sofija, Stojanac Ljiljana, Špoljarić Marina-1, Savko Nataša.

Treneri: Kojović Saša I Drča Dušan.

RK Beograd u sastavu: Mirković Žaklina, Janković Lena-3, Žakula Sara, Pap Milica-6,Blagojević Milica-1, Jovičić Milena-1, Maksimović Tamara, Mitrović Aleksandra-1, Janković Tijana-1, Aleksić Jana-1, Nanić Babić Kristina-8, Nestorović Jovana-1, Vidojević Jelena-1, Tanović Jana, Petković Danijela, Petković Dragana-3.

Treneri: Ilić Srđan I Nađ Đurica.

Za najboljeg igrača utakmice proglašena je Nanić-Babić Kristina  iz ekipe RK Beograd.

Najava događaja

16jun08:0017:00Besplatni preventivni pregledi za sve građane

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7290117.0802117.4314