Rukomet

Ženska kadetska rukometna reprezentacija Srbije izborila plasman u A diviziju

Beograd 25. novembar. Beograd i Srbija proteklih dana bili su domaćini kvalifikacijama kadetkinja za popunu “A” rukometne divizije i takmičenje  u elitnom rangu na Evropskom prvenstvu 2023. godine.

U kadetskoj reprezentaciji Srbije igrale su i tri igračice iz ŽRK “Srem” iz Sremske Mitrovice, Nataša Ćetković, Nikolina Bulatović i Anja Klenkovski.

Selekcija Srbije za protivnike na ovim kvalifikacijama imala je reprezentacije Slovačke, Slovenije i Islanda.

U prvoj utakmici koja je odigrana u ponedeljak 22. novembra, naša reprezentacija savladala je Slovačku sa 30:20.

Nataša Ćetković iz Srema bila je najefikasnija igračica na utakmici sa šest postignutih pogodaka.

U drugoj utakmici koja je odigrana dan kasnije, u utorak 23. novembra, naša reprezentacija savladala je Sloveniju sa 27:22.

I na ovoj utakmici ponovo je najefikasnija igračica u našoj reprezentaciji bila naša Nataša Ćetković sa postignutih sedam golova.

U četvrtak 25. novembra u poslednjoj i odlučujućoj utakmici naša reprezentacija deklasirala je Island sa 31:20 i ponovo je na terenu briljantno odigrala igračica Srema, Nataša Ćetković i ponovo je bila najefikasnija sa sedam postignutih golova.

SRBIJA: Cvetković, Petrović 5, Vasić 3, Mandić 5, Todorovski, Bahun 2, Klenkovski, Bjelić, Todorović 1, Nedeljković, Ćurčin, Mitrović 4, Radević 1, Ćetković 7, Ignjatović 3, Činku

ISLAND: Brinjarsdotir, Torkelsdotir 1, Augstsdotir 4, Einarsdotir, Traustadotir 2, Asmundsdotir 3, Johansdotir 4, Jonsdotir 1, Melsted Bjorgvinsdotir, Ričarsdotir 1, Bjornsdotir, Benediksdotir 1, Steindorsdotir 1, Sigurdardotir, Stefansdotir 2, Odsdotir

Najava događaja

24janCelodnevni dogadjaj13febRaspisan pesnički konkurs „Mašta i snovi”

28janCelodnevni dogadjaj29U PROCESU | Stand Up Srđana Dinčića

31janCelodnevni dogadjaj02febProjekcije filmova Кliford: Veliki crveni pas i Zlatni dečko

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.2312117.5840117.9368