Rukomet

Više nego zaslužena pobeda rukometašica Srema

Sremska Mitrovica 16. oktobar.  ŽRK „Srem” –  ŽRK  „Pirot” (Pirot) Rezultat  38:23  (18:10). Treće kolo Super B ženske rukometne lige Srbije. Sudije:  Bubanja Nikodin i Crnjanski Vojislav iz Bačke Palanke. Kontrolor – Grgurević Branislav iz Vrbasa.

Sam početak utakmice protekao je u izuzetno nervoznoj igri domaće ekipe. U prvih desetak minuta gošće su vodile po postignutim golovima.

Sremice sređuju redove i u snažnoj igri u odbrani i u napadu preko Klenkovski Anje sredinom terena, Komnenović Tijane po desnoj strani i Ćetković Nataše po levoj strani, prvo izjednačuju a onda i prelaze u vođstvo.

Sasvim druga igra na terenu domaće ekipe. Dominirale su na terenu i u svakom napadu povećavale su vođstvo. U odbrani su igrale čvrsto tako da nisu dozvoljavale gošćama da se razmahnu. Na poluvreme su otišle sa osam pogodaka razlike u svoju korist.

U drugom poluvremenu na parketu je igrala samo jedna ekipa. Sremice su napadale kao osice na gol gošći koje su teškom mukom samo u pojedinim trenucima mogle da se odbrane od domaćih igračica koje su se razmahnule  u svom prepoznatljivom sjaju. Često su igrale egzibicionu igru za malobrojnu publiku.

Za najboljeg igrača proglašena je Klenkovski Anja iz ekipe Srem.

Trener Dušan Drča pružio je priliku svim igračicama da igraju i tako osete svu draž ove pobede.

 ŽRK Srem u sastavu: Petrović Dragana-1, Klenkovski Anja-5, Šerfezi Marija-1, Miljković Mila-1, Bulatović Nikolina-2, Radulović Nataša-8, Petrović Ivana, Komnenović Tijana (K)-3, Blažić Jovana–5, Knežev Iva-4, Ćetković Nataša-5, Mijailović Andrea-3, Guteša Anja, Čolović Dragana, Vasiljević Jana.

Treneri – Dušan Drča i Kojović Saša.

ŽKK Pirot u sastavu: Čvorović Lucija, Rančić Jana, Potić Mila-2, Filipović Svetlana, Đurović Dragana, Ćirić Ivana-1, Tančić Selena-7, Tančić Simona-8, Markov Teodora, Spasić Anja-3, Topić Ana, Drinić Anita-2, Ranđelović Andrijana.

Trener – Tošić Nina.

U narednom kolu u sredu Srem gostuje u Pančevu.

Najava događaja

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988