Rukomet

Rukometašice ŽRK Srem u sastavu reprezentacije Srbije

Kragujevac 3. avgust. Kadetska ženska rukometna reprezentacija Srbije otputovala je danas u Gruziju na Prvenstvo Evrope “B” divizije koje se igra od  6 do 15. avgusta.

Selektor Srbije, Zoran Barbulović, na pripreme koje su održane u Kragujevcu pozvao je devojke iz nekoliko klubova iz Srbije i posle žestokih priprema i dve odigrane prijateljske utakmce protiv Slovenije koje su naše devojke pobedile, selektor je odredio sastav. Samo one najspremnije u ovom trenutku ušle su u sastav reprezentacije za ovo veoma jako takmičenje.

U grupnoj fazi  6. avgusta u 12 sati i 30 minuta sastaju se Srbija i Farska Ostrva.

Već 9. avgusta Srbija igra protiv Estonijom u 12 sati i 30minuta.

Treću utakmicu u grupi Srbija igra 12. avgusta u 15 sati protiv Italije.

U drugoj grupi igraju Holandija, Ukrajina, Gruzija, Grčka i Luksemburg.

U sastavu Kadetske reprezentacije Srbije nalaze se i dve igračice Ženskog rukometnog kluba Srem iz Sremske Mitrovice. Nataša Ćetković koja igra na poziciji levog krila ponikla je u ŽRK Srem od prvih rukometnih koraka. Prošla je sve selekcije, od pionirskih,.kadetskih, juniorskih. Iako je mlada po godinama ona je standardni član prve ekipe Srema i igra jednu od najznačajnijih uloga u ekipi koja se takmiči u Prvoj rukometnoj ligi Srbije.

Anja Klenkovski je novo pojačanje ŽRK Srema za narednu sezonu. Došla je iz ORK Beograd i igra na poziciji beka.

Još jedan od nebrojeno pokazatelja kako se u ekipi ŽRK Srem radi veoma dobro u svim kategorijama od početnika do seniorske ekipe.

Našim devojkama želimo mnogo uspeha na ovom prvenstvu

Najava događaja

16apr10:0011:00Kampanja „Na maturu bez automobila”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7748117.1262117.4776