Rukomet

Rukometašice ŽRK Srem u sastavu reprezentacije Srbije

Kragujevac 3. avgust. Kadetska ženska rukometna reprezentacija Srbije otputovala je danas u Gruziju na Prvenstvo Evrope “B” divizije koje se igra od  6 do 15. avgusta.

Selektor Srbije, Zoran Barbulović, na pripreme koje su održane u Kragujevcu pozvao je devojke iz nekoliko klubova iz Srbije i posle žestokih priprema i dve odigrane prijateljske utakmce protiv Slovenije koje su naše devojke pobedile, selektor je odredio sastav. Samo one najspremnije u ovom trenutku ušle su u sastav reprezentacije za ovo veoma jako takmičenje.

U grupnoj fazi  6. avgusta u 12 sati i 30 minuta sastaju se Srbija i Farska Ostrva.

Već 9. avgusta Srbija igra protiv Estonijom u 12 sati i 30minuta.

Treću utakmicu u grupi Srbija igra 12. avgusta u 15 sati protiv Italije.

U drugoj grupi igraju Holandija, Ukrajina, Gruzija, Grčka i Luksemburg.

U sastavu Kadetske reprezentacije Srbije nalaze se i dve igračice Ženskog rukometnog kluba Srem iz Sremske Mitrovice. Nataša Ćetković koja igra na poziciji levog krila ponikla je u ŽRK Srem od prvih rukometnih koraka. Prošla je sve selekcije, od pionirskih,.kadetskih, juniorskih. Iako je mlada po godinama ona je standardni član prve ekipe Srema i igra jednu od najznačajnijih uloga u ekipi koja se takmiči u Prvoj rukometnoj ligi Srbije.

Anja Klenkovski je novo pojačanje ŽRK Srema za narednu sezonu. Došla je iz ORK Beograd i igra na poziciji beka.

Još jedan od nebrojeno pokazatelja kako se u ekipi ŽRK Srem radi veoma dobro u svim kategorijama od početnika do seniorske ekipe.

Našim devojkama želimo mnogo uspeha na ovom prvenstvu

Najava događaja

23sepCelodnevni dogadjaj30Projekcija filma „Toma”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.2257117.5784117.9311