Rukomet

Podela bodova na utakmici Super B ženske rukometne lige

Sremska Mitrovica 24. april. Sedamnaesto kolo Super B ženske rukometne lige Srbije. ŽRK „Srem” – ŽRK „Pančevo”. Rezultat  29:29  (12:14) Sudije:  Musić Nikola i Đurašinović Stevan iz Vrbasa. Delegat Vukašinović Boris iz Kikinde.

Ekipa Srema dočekala je na svom terenu trećeplasiranu ekipu na tabeli. Od samog starta utakmice vodila se bespoštedna borba sa obe strane. Gostujuće igračice su u odbrani igrale na momente veoma grubo i sprečavale su domaće igračice da se razmahnu i dođu više do izražaja. Igračice Pančeva vodile su non stop sa gol-dva razlike  pa se tako i otišlo na odmor sa dva pogotka u njihovi korist.

U drugom poluvremenu igralo se uglavnom isto sve do četrdesetog minuta kada igračice Srema izjednačuju rezultat a onda prelaze i u vođstvo.

Završnica meča je bila dramatična. Kod izjednačenog rezultata domaća ekipa nije uspela da postigne pogodak iz sedmerca u poslednjim sekundama i tako pobedi na ovom meču.

Ipak Sremice su u poslednjih nekoliko mečeva igrale neverovatno pa su u seriji  pobedile Prvoplasiranu ekipu na tabeli, Beograd, pobedili drugoplasiranu ekipu Kikindu a onda igrale nerešeno sa trećeplasiranom ekipom Pančeva što je sjajan uspeh.

Za najboljeg igrača utakkmice proglašena je Mitić Aleksandra iz ekipe Srema.

U sredu Sremice igraju zaostalu utakmicu protiv „Sloge” u Patrovcu na Mlavi.

ŽRK Srem u sastavu: Janković Jovana, Bakša Andrea, Petrović Ivana, Miljković Mila, Paunić Tina-7, Mitić Aleksandra-8, Spasojević Tijana-3, Tančik Jovana, Komnenović Tijana (kapiten)-5, Stević Milica, Petrović Dragana-1, Šerfezi Marija, Ćetković Nataša-4, Čolović Dragana, Kasapović Anja.

Treneri – Drča Dušan, Kojović Saša i Gajić (Savko) Nataša.

ŽRK „Pančevo” u sastavu: Ilić Milica, Grgovski Anastazija, Balaban Bojana, Simić Tijana-4, Stanojević Teodora, Mitrić Marija-6, Inđić Helena-6, Jambrušić Anastazija, Petronijević Darinka-4, Balaban Dijana, Grujić Iva-1, Pešić Ivona, Vasić Aleksandra, Božinović Valentina-8.

Trener – Krstić Marko.

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7886117.1400117.4914