Rukomet

Rukometašice Srema savladale favorita

Sremska Mitrovica. 14. mart. Trinaesto kolo Super  B ženske rukometne lige Srbije. ŽRK „Srem” – ŽRK „Kučevo” (Kučevo) Rezultat 21:16  (9:8) Sudije: Šorak Filip i Berdić Stefan iz Beograda. Kontrolor Sekulić Milivoj iz Pančeva. Utakmica je odigrana bez prisustva publike.

Pred sam početak utakmice rukovodstvo Srema je imalo velikih problema. Tri standardne igračice su bile povređene, pa su morali da koriguju sastav.

Početak utakmice je pokazao da trećeplasirana ekipa na tabeli iz Kučeva i pored jake ekipe neće moći da u Mitrovici lako osvoji bodove  na koje su sa sigurnošću planirali. Igrala se izuzetno tvrda odbrana i na jednoj i na drugoj strani što pokazuje i mali broj postignutih golova. Sremice su vodile na početku utakmice  sa četiri pogotka razlike. Gošće uspevaju da izjednače rezultat pa se na poluvreme otišlo sa jednim golom prednosti za domaću ekipu.

U drugom poluvremenu ekipa Srema igra daleko bolje od protivnika tako da povećavaju prednost u golovima koju su uspeli i da sačuvaju do kraja utakmkice. Vredni bodovi za domaću ekipu koja se nalazi na sredini tabele.

ŽRK Srem u sastavu: Stević Milica, Petrović Ivana-1, Paunić Tina-5, Mitić Aleksandra-5, Miljković MIla, Bakša Andrea, Petrović Dragana, Šerfezi Marija-2, Komnenović Tijana-2, Ćetković Nataša-4, Ćolović Dragana, Kasapović Anja, Spasojević Tijana-2, Janković Jovana.

Treneri Dušan Drča, Saša Kojović i Nataša Gajić.

ŽRK  Kučevo u sastavu: Marković Tara-3, Konatar Sofija-3, Simić Ljubica-3, Dragičević Sanja, Končar Jelena-1, Pantelić Katarina, Vranić Milica-5, Cvetković Anja, Rajić Sandra, Konatar Marija-1, Vojegarović Nina.

Treneri – Kamidžorac Zorica i Erić Tatomir.

Za najboljeg igrača utakmice proglašena je Janković Jovana iz ekipe Srema.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929