Rukomet

Srem porušio Petrovaradin

Sremska Mitrovica. 3.12. 2020.  Deveto kolo Super B ženske rukometne lige Srbije. ŽRK „Srem“ Sremska Mitrovica — ŽRK „Petrovaradin“. Rezultat  33:29 (22:10) Sudije – Popov Zoran iz Mokrina i Ristić Goran iz Kikinde. Kontrolor  – Nikolić Vladimir iz Pančeva.

 Velika je štata što se utakmice igraju bez prisustva publike. Ljubitelji rukometa bili su uskraćeni za jednu sjajnu rukometnu predstavu koju su priredile igračice Srema.

U prvom poluvremenu igrale su kao nikada do sada. Gostujuća ekipa iz Petrovaradina koja je u gornjem delu na tabeli bila je favorit na ovoj utakmici. Fenomenalnom igrom na terenu igračice Srema su bile nezaustavljive u napadu dok su u odbrani igrale čvrsto i sigurno. Golman, Ivošević Sara, branila je neverovatno tako da sam razultat na poluvremenu od 22:10 mnogo toga govori o superiornosti igračica Srema.

U drugom poluvremenu igračice Petrovaradina igraju daleko agresivnije u odbrani, često veoma grubo tako da su izuzetno čvrstom igrom uspele da smanje rezultatsku prednost na samo četiri pogotka rezlike na kraju. Ipak veoma zaslužena pobeda Srema i značajni bodovi.

Sada sledi pauza zbog korona virusa a preostala tri kola igraće se najverovatnije u januaru.

Srem u sastavu: Ivošević Sara, Petrović Dragana,6, Stančik Jovana, Miljković Mila, Zečević Jelena-8, Stević Milica-2, Petrović Ivana, Đukić Milica-10, Paunić Tina-4, Uzelac Nikolina, Stefanović Ana, Komnenović Tijana (kapiten)-1, Šerfezi Marija, Ćetković Nataša-2, Čolović Dragana, Kasapović Anja.

Treneri – Dušan Drča, Gajić Nataša i Kojović Saša.

Petrovaradin u sastavu: Bajšić Anđela, Blažić Jovana, Marin Bojana, Mitić Aleksandra-6, Todorović Milica-12, Cvijović Anastasija, Radin Teodora-1, Janković Jovana, Mikušak Nikoleta-1, Mirković Dragana-1, Mijailović Andrea-5, Nataša Kondić, Arsenijević Jelena, Zmijanjac Nina-3, Ivanovski Anđela, Komlenić Andrea-1.

Treneri – Bracanović  Radovan, Anđušić Irena i Pantić Maja.

Igrač utakmice je golman Srema, Ivošević Sara.

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7970117.1484117.4998