Rukomet

Igrači Srem SM lako savladali Hajduka iz Čuruga

Sremska Mitrovica.Četvrto kolo Treće rukometne lige „Zapad”. RK Srem SM” – RK „Hajduk” (Čurug). Rezultat  37:28 (18:16). Sudije – Tasić Vladimir i Dobrijević Tadej iz Novog Sada. Delegat – Stojanović Vanja iz Lovćenca. Utakmica je odigrana bez prisustva publike.

Početak prvog poluvremena pripao je gostima. Vodili su sa nekoliko pogodaka razlike sve do četiri minuta pre kraja kada su igrači Srema uspeli da izjednače a onda i da povedu, pa su na poluvreme otišli sa dva pogotka prednosti.

U drugom poluvremenu na parketu je igrala samo jedna ekipa dok se druga branila. Igrači Srema su se razigrali pa je ubrzo postalo i očigledno da će pobediti na ovom meču. Rezultatska razlika u korist domaćina bila bi i daleko veća da se nisu opustili i mnogo grešili u napadu kada su videli da će trijumfovati na kraju utakmice.

Igrač utakmice je Popović Nikola iz ekipe Srem SM.

RK „Srem SM” u sastavu: Ninković Marko, Bosančić Nikola-1,Vučenović Mladen, Pejić Ognjen-2,  Nikolovski Stefan-5, Rajšić Predrag-2, Krstić Milan-7, Delić Petar, Milovanović Miroslav, Popović Nikola-14, Bakša Vladimir-4, Kozeljac Dejan-2.

Trener – Krstić Milan.

RK „Hajduk” u sastavu: Nikolić Dragan, Vujkov Predrag-6, Pokrajac Dušan-6, Janković Ilija-1, Kotlaja Bogdan, Nenadov Ilija-3, Ćurčin Žarko, Vidaković Davor-4, Jovanović Rade-1, Rodić Željko, Kuzmanović Radovan, Stjepanović Nikola-7.

Trener – Petković Mihajlo.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929