Rukomet

Sremice savladale prvu prepreku na putu prema Super ligi srbije

Petrovaradin, 19. septembar 2020. Prva utakmica baraža za popunu Prve ženske rukometne lige Srbije. ŽRK „Petrovaradin“ – ŽRK „Srem“ Sremska Mitrovica. Rezultat  26:28  (10:15). Sudijski par: Grubički Darko iz Zrenjanina i Vojvodić Dušan iz Novog Sada. Delegat na utakmici Mandić Vesna iz Zrenjanina.

Utakmica se igrala bez prisustva publike.

Ekipa Srema od samog starta utakmice rezultatski je vodila sa tri-četiri pogotka razlike do poslednjeg zvižduka sudije.

Odlično pripremljene za utakmice baraža za učešće u Super ligi Srbije, obe ekipe borile su se na parketu hale u Petrovaradinu za svaku loptu i za svaku akciju.

Mlade igračice Srema koje su bile u protekloj sezoni HIT ekipa i napravile pravu senzaciju samim tim što su se plasirale za učešće na baražu za Super ligu, dokazale su i na ovom meču da  se sa pravom nalaze na putu za našu najjaču rukometni ligu.

Prva prepreka je savladana, na redu je druga ekipa.

U sredu 23. septembra pa početkom u 19.00 u hali „Pinki“ dočekuju ŽRK „Spartak“ iz Debeljače.

Pobedom nad ovom ekipom Srem bi se plasirao u Super ligu Srbije.

I ovaj meč igraće se bez prisustva publike ali uz direktan prenos preko interneta a mi našim devojkama želimo da ponovo zablistaju u punom sjaju i zabeleže pobedu.

Direktan prenos sa ovog meča može se pratiti na sajtu  www.zrksrem.rs

Petrovaradin u sastavu: Milojković Ivana, Marin Bojana, Blažić Jovana -5, Bajšić Anđela, Ivanovski Anđela-1, Mitić Aleksandra-8, Todorović Milica, Mijailović Andrea-2, Radin Teodora-4, Janković Jovana, Mikušak Nikoleta-2, Mirković Dragana-3, Komlenić Andrea, Arsenijević Jelena-1, Uzelac Nikolina, Kondić Nataša.

Treneri, Bracanović Radovan i Anđušić Irena

Srem u sastavu: Nićiforović Ilijana-1, Petrović Dragana, Atanacković Nataša-2, Garović Sara-3, Petrović Ivana, Stević Milica-2, Stanojlović Ana-5, Stanić Katarina-4, Stefanović Ana, Komnenović Tijana-1, Šerfezi Marija, Kačarević Ana, Ćetković Nataša, Paunić Tina-3, Čolović Dragana,Tomić Marina-7.

Treneri, Drča Dušan i Kojović Saša.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7693117.1207117.4721