Odbojka

Srem Iton je odneo pobedu nad ekipom Stražilova posle velikog preokreta

Sremska Mitrovica. Srem Iton – Stražilovo 2 3:2 (18:25, 22:25, 25:20, 25:16, 15:5) 105:91 PSC „Pinki” Sremska Mitrovica; Gledalaca 60; Sudije: Lazić i Milošević, zapisničar Antić.

Odbojkaši Srem Itona su u utakmicu prvog kola prolećnog dela Vojvođanske lige grupa zapad protiv ekipe Stražilova iz Sremskih Karlovaca ušli kao favoriti. Bez obzira što u ekipi nije bio najiskusniji Zoran Aleksić kao i mladi Petković Bojan i Tadić očekivala se laka pobeda. Slika na terenu je bila sasvim drukčija. Ekipa Stražilova prilično skromnih dometa igrala je hrabro i organizovano.

Srem je imao velikih problema sa prijemom i napadom. Pored napora trenera Zorana Kovačića da trgne ekipu gosti iz Sremskih Karlovaca su dominirali i zasluženo dobili prva dva seta. Tada je trener Kovačić potpuno prekomponovao tim. U igru je na poziciju primača a potom i korektora uveo Maričića. Primačka linija Dudok, Stošović, Kuzmanović je proradila i Srem lako izjednačuje na 2:2. U petom setu nije bilo nikakvih dilema Srem je poveo sa 6:0 i lako održao prednost do kraja.

U Sremu su dobru igru pružili Milojković i Kuzmanović, a potencijal je pokazao i mladi Petar Andrijević. Svakako je najveći doprinos dao Boris Maričić čijim ulaskom je ekipa dobila potrebnu sigurnost.

Sldeće nedelje Srem gostuje ekipi Borca iz Starčeva.

Srem Iton: Roljić, Kovačić, Andrijević P, Vesković, Milojković, Stošević, Kuzmanović, Maričić, Petković R, Dudok (libero), trener Kovačić Zoran.

Stražilovo 2: Slokar, Šipragić, Žeravić, Bunčić, Ružić, Malbaša, Trivunović, Ibralić, Seder, Popović, Višekruna, Jagodić, Kurtiši, trener Holik Marko.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291