Odbojka

Sremski odbojkaški derbi pripao favoritu

Stara Pazova. Subota, 15. oktobar 2022. Jedinstvo (Stara Pazova) – Srem 3:1 (25:17, 25:16, 22:25, 25:16) Hala Sportova – Stara Pazova, Stara Pazova, sudije: Rogić Dejan – Subašić Mirko.

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove i Srema su pružile odličnu igru u prvom kolu odbojkaške Super lige Srbije. Pobeda je zasluženo pripala ekipi domaćna. Pazovčanke su potvrdile reputaciju kandidata za prvo mesto ali ni Sremove igračice nisu pružile lošu igru.

Od samog početka igračice Jedinstva su pokazale svoju prepoznatlivu igru sa odličnim servisima i puno pritiska na protivnički tim kako bi mu slomile prijem. Sa tim pritiskom se mladi primački deo ekipe Srema Dapčević, Ana Mihajlović i Grabić teško nosio ali je ipak koliko toliko uspeo da stabilizuje igru.

Pazovčanke su dobile prva dva seta i činilo se da su veoma blizu pobede. Trener Srema Kapric je tada u igru uveo mladu Jovanu Antić na poziciji srednjeg blokera a  prijem se značajno stabilizovao. Igračice Jedinstva su upale u krizu igre i Srem je smanjio rezultat. Kada se očekivalo da bi Srem mogao i više od seta ponovo mnogo grešaka u igri Mitrovčanki i lak set i konačna pobeda za ekipu iz Pazove.

Kod domaćih odlično su igrale Kockarević I Tica a u Sremu Antić, Živojinović i Grabić. Sledeće nedelje Srem ponovo gostuje ovaj put u Novom Sadu protiv istoimene ekipe.

Jedinstvo: Osmajić, Medved, Lakićević, Kockarević, Punišić, Miljević Marija, Nedeljković, Danilović, Zelenović, Tica, Miljević Tamara, Rodić, Dragović, trener Jovo Caković

Srem: Mihajlović Ana, Mihajlović Mina, Grabić, Gaćeša, sarić, Tadić Ivana, Dapčević, Jovanović, Stevanović, Egić, Stanković, Drašković, Antić, Živanović, trener Nikola Kapric, pom. trener Katarina Čutović

Najava događaja

Current Month

15avg(avg 15)21:0017(avg 17)21:00Festival Art Front 2 na mitrovačkom Hipodromu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7194117.0706117.4218