Odbojka

Domaće igračice bolje i zasluženo stigle do pobede

Sremska Mitrovica. Subota, 29. oktobar 2022, SREM – SPARTAK 3:1 (15:25, 25:21, 25:18, 25:19) Sala Mitrovačke gimnazije, sudije: Jović Vladimir i Radovanović Zoran

Odlična odbojkaška predstava u Sremskoj Mitrovici. Domaće igračice su bile bolje i zasluženo stigle do pobede u utakmici trećeg kola Super lige Srbije. Trener Srema Kapric počeo je meč sa postavom Mihajlović Ana, Grabić, Antić, Živanović, Stevanović, Drašković i libero Dapčević. Spartak je na teren izveo postavu Baić, Matić, Jeković, Kocić, Pavlović i Šipić. Početak meča je pripao Spartaku. Subotičke Golubice su sjajno otvorile meč. Odvojile su se na sredini seta i od vođstva 9:8 stigle do nedostižnih 17:9.  Nisu pomogla ni dva tajm auta koje je sredinom seta zatržaio trener Srema. Spartak dobija set 25:15.

Drugi set je počeo odličnom igrom Srema koji je sa tri poena Mihajlović poveo. Spartak stiže ovu razliku na 10:10. Srem se ponovo odlepio pri kraju seta i zasluženo ostvario izjednačenje.

Treći set je ponovo bio neizvestan do sredine a onda odlično prolaze Mihajlović, Grabić i Antić i razlika se povećava u korist Srema. Jovana Antić je odlična u bloku i  servisu te Srem lako završava set.

Četvrti set je protekao u dominaciji Srema. Odlično je odigrala srednja blokerka Živanović koja je bila nerešiva enigma za igračice Spartaka. Spartak je u jednom momentu uspeo da stigne Srem na 15:15 ali su se domaće trgle i ponovo napravile veliku razliku za pobedu u setu i konačnu pobedu u meču.

Sledeće nedelje Mitrovčanke gostuju jednom od favorita za titulu ekipi Uba za koju ove sezone igraju dve mitrovačke igračice Tadić i Lukić.

Srem:  Mihajlović Ana, Mihajlović Mina, Gaćeša, Sarić, Tadić, Jovanović, Egić, Antić, Stevanović, Živanović, Drašković, Dapčević (l), Stanković (l).

Trener Nikola Kapric

Spartak: Baić, Matić, Jeković, Kocić, Pavlović, Šipić, Grubanov, Rodić, Korolija, Džaković, Radonjić, Ivković, Vukmanov, Simokov, Žigić.

Trener Zucović Predrag

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988