Odbojka

Sjajna odbojkaška predstava u Mitrovici

Sremska Mitrovica, 2. april 2022, GOK Srem – Partizan (Bač) 0:3 (25:27, 12;25, 24:26) Sportska hala Mitrovačke gimnazije; Sudije, Đorđević i Marinković, zapisničar Jukić, delegat Antonić.

Uzuzetan odbojkaški meč u Sremskoj Mitrovici. Favorit ekipa Partizana iz Bača koja se bori za prvo mesto u Drugoj republičkoj ligi grupa sever naizgled je ostvarila ubedljivu pobedu ali je domaćin Srem Eaton igrao odlično. Utakmica se prelomila na stranu gostiju zahvaljujući sreći i iskustvu. Srem je u prvom setu igrao odlično i praktično ga već dobio jer je vodio rezultatom 24:18.  Potom Partizan odličnim servisom ali i lošim prijemom Sremovih igrača pravi neverovatnih sedam poena za preokret 25:24. Set se završava na razliku 27:25 za Partizan. Bio je to prelomni trenutak meča koji je favoritu iz Bača doneo mir u igri. U drugom setu timovi su igrali poen za poen da bi se posle šestog poena Partizan odvojio na značajnu razliku. Trener Kovačić je tada odlučio da šansu da igračima sa klupe a najvažnije igrače odmori za treći set.

U trećem setu Srem ponovo igra odlično  i stiže do vođstva 23:22 ali opet plaća danak neiskustvu i Partizan ponovo dobija set na razliku 26:24. Tako je favorit došao do važne pobede pa će poslednje kolo u kome se sastaju prvoplasirana Mladost iz Bačkog Petrovca i Partizan odlučiti koja ekipa ide u kvalifikacije za višu Prvu ligi. Srem se u poslednjem kolu sastaje sa ekipom Vojvodina 3 u Novom Sadu i definitivno će zauzeti osmo mesto na konačnoj tabeli Druge vojvođanske lige.

GOK Srem Eaton: Kovačić J, Trivunčić, Roljić, Ljubišić, Petković, Maćešić, Kuzmanović, Ćorić, Petrović, Aleksić, Babić, trener Kovačić Zoran

OK Partizan (Bač): Jatić, Kovačević, Pušonjić, Budisavljević, Šomoši, Knežević, Iloć, mihajlović, Zolnjani, Bundalo, trener Šomoši Šandor

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988