Odbojka

Oslabljeni Srem poražen na svom terenu

Sremska Mitrovica. Srem Eaton – Dunav volley 0:3 (17:25, 14:25, 17:25) 49:75 PSC Pinki, 29. januar 2022, gledalaca 50, sudije Luković i Milosavljević, delegat Jakšić Dušan, zapisničar Jukić Lenka.

Oslabljena ekipa Srem Eatona nije imala velike šanse u prvom kolu nastavka odbojkaških takmičenja Druge republičke lige sever. Zbog bolesti su odsustvovali ključni igrači Kovačić i Babić kao i trener Zoran Kovačić. U takvim uslovima ekipa koju je kao kapiten vodio Ognjen Ljubišić morala se osloniti na nekoliko igrača iz kadetskog sastava. Bez obzira na želju bio je to prevelik teret za njih.

Srem je na mahove igrao sasvim solidno a posebno se isticao Ognjen Ljubišić. Kada je trebalo smiriti igru osećao se nedostatak trenera i iskusnih igrača. To je i donelo prednost osrednjoj ekipi Dunav volley-a.

Iskustvo koje se mlađi igrači stekli svakako je dragoceno za Srem Eaton ali bodovi zasluženo odlaze u Novi sad.

Sledeće subote Srem Eaton  se sastaje na svom terenu sa ekipom Proletera iz Zrenjanina, a u klubu se nadaju da će se svi bolesni igrači i trener oporaviti.

Srem Eaton: Petrović, Roljić, Trivunčić, Ljubišić, Maćešić, Kuzmanović, Ćorić V, Aleksić, Petrović R, Leščuk, Milojković,  Miković

Dunav volley: Surla, Medan, Galić, Baračkov, Đurđev, Makarić, Rašković, Novaković, trener Petrović

Najava događaja

16apr10:0011:00Kampanja „Na maturu bez automobila”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7748117.1262117.4776