Odbojka

Odbojkaši Srem Eatona poraženi na svom terenu

SPC Pinki, 30. X 2021, Srem Eaton – Mladost (B. Petrovac) 1:3  (25:20, 24:26, 14:25, 15:25) (78 : 96) sudije Jokić i Milovac, delegat Antonić, gledalaca 120.

Sremovi odbojkaši se nisu proslavili u meču protiv lidera na tabeli Mladosti iz Bačkog Petrovca. Prvi set je počeo dobro za Srem i posle zanimljive igre domaći su ga zasluženo dobili. Drugi set je bio pun neizvesnosti i odlučujući za čitav meč. Srem je bio u prilici da ga dobije ali je posle lošeg servisa Lazarevića Mladost realizovala svoje prilike i izjednačila. Potom je došlo do neobjašnjivog pada u igri Sremovih igrača. Mladost je lako dobila preostala dva seta.

Trener Kovačić je zbog loše igre nekih iskusnih igrača u igru uveo mlađe snage Roljića, Ćorića, Bojana Petkovića i Maćešića. Nijedan od ovih igrača nije razočarao i to je i najveća dobit iz ove utakmice za domaći tim. Sutkinja Jokić je meč vodila ispod svakog nivoa. Grešila je na štetu obe ekipe a autoritet je branila kartonima, pa je tako ovaj put crveni karton dobio kapiten Srema Kovačić.

Srem Eaton: Roljić, Lazarević, Miljojković, Maćešić, Trivunčić, Ćorić V, Kovačić, Ljubišić, Petković R, Babić, Petrović, Đorđić i Petković B, trener Zoran Kovačić

Mladost (Bački Petrovac): Stojanović B, Krnač B, Krnač V, Šikora, Barna, Čomić, Brkić, Unković, Kosić, Stojanović D, trener Dudaš

Sledeće nedelje u četvrtom kolu Druge republičke lige grupa Sever odbojkaši Srema gostuju ekipi Mladosti iz Nove Pazove.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7606117.1119117.4632