Odbojka

Ugovor o saradnji GŽOK „Srem” i OK „Zaslon” iz Šapca

Sremska Mitrovica – U cilju daljeg razvitka Gradskog ženskog odbojkaškog kluba „Srem” potpisan je ugovor sa Odbojkaškim klubom „Zaslon” iz Šapca o sportskoj saradnji ove dve ekipe.

Slobodan Stojiljković, predsednik GŽOK „Srem” kaže da ova dva kluba već dugo sarađuju kroz prijateljske utakmice, treninge, turnire i slično. Potpisanim ugovorom će samo još poboljšati saradnju. Potpisan je sporazum gde će predstavnik kluba, Jovan Petrović biti zastupnik, to jest skaut GŽOK „Srem” za taj region, radiće na teritoriji Šapca, Loznice, Krupnja, Malog Zvornika itd.

Slobodan Stojilković predsednik Gradskog ženskog odbojkaškog kluba „Srem” rekao je: „Dogovorili smo se da tu saradnju i da je malo pospešimo u smislu boljeg i kvalitetnijeg funkcionisanja. Danas smo potpisali sporazum gde će predstavnik Odbojkaškog kluba „Zaslon”  iz Šapca Ivan Petrović biti ujedno naš zastupnik, to jest naš skaut za taj region. On će kroz njegov rad na teritoriji Šapca, Loznice, Krupnja, Malog Zvornika i drugih mesta, pratiti razvoj dece u odbojkaškom sportu. Kroz saradnju sa nama će to ozvaničiti na taj način da bi ta deca u budućnosti, ukoliko imaju talenta i smisla, i zainteresovani su za dalji napredak u nekim boljim uslovima, došle jednog dana u Sremsku Mitrovicu. Da bismo opstali u Superligi, jer je cilj da narednih godina budemo stalni član, mi moramo da dopunjujemo naše selekcije koje imamo u Sremskoj Mitrovici, koje već postižu zapažene rezultate, tim devojčicama sa strane. To nam je bitno radi funkcionisanja i samim tim razvitka odbojkaškog centra u Sremskoj Mitrovici.”

Jovan Popović predsednik Odbojkaškog kluba „Zaslon” Šabac raduje se što su postali deo tima jednog ovako uspešnog kluba. Pohvalio je rad stučnog tima i talentovane odbojkašice izrazivši nadu da će se uspesi i dalje nizati.

„Danas smo potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, o dolasku dece, omladine u klub koji je u Superligi i koji treba da pruži rezultate. Ovde deca imaju kvalitetne uslove za rad i vrhunske trenere, tako da se radujemo što smo deo tima ovako velikog kluba ”, dodao je Popović.

Ova sporazum otvara put mladim talentima da se razvijaju, a klubu da i dalje napreduje, da ostane u Superligi, podmlađujući ekipe da se održava na ovako vioskom niovu i dalje.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291