Odbojka

U prvoj utakmici pley off-a TENT u Obrenovcu bolji od Srema

Obrenovac. 6. mart 2021; Sportska hala; ŽOK TENT – GŽOK Srem 3:0 (25:17, 25:15, 25:15) 75:47 sudije Vuković i Savić.

U prvoj utakmici pley off takmičanje ekipa Srema se sastala sa ekipom ŽOK Tent iz Obrenovca.  U ostalim susretima pley off takmičenja odbojkaške Superlige Srbije sastale su se ekipe Crvene zvezde i Jedinstva iz Stare Pazove, Partizana i Železničara iz Lajkovca te Uba i Spartaka. Ovih osam ekipa će odlučiti ko će ove godine osvojiti titulu šampiona Srbijeza odbojkašice. Najveće šanse se daju Sremovom protivniku u prvom kolu TENT-u i ekipi Uba.

TENT je u prvoj utakmici u Obrenovcu dominirao nad Sremom. Trener Srema Kapriš se očito odlučio da šansu da najmlađim igračicama kako bi stekle iskustvo u jakim mečevima.  Svoju priliku su dobile Mihajlović i Stanojević koje su za ovaj meč doputovale pravo sa priprema pionirske reprezentacije u Vrnjačkoj Banji.  Bez obzira na izraženu želju mladih mitrovačkih igračica kvalitet ekipe TENT-a je došao do izražaja. Bez većih problema TENT je dobio sva tri seta.  Pogotovo dobro su igrale iskusne Lazić i Mitrović protiv kojih gošće iz Sremske Mitrovice nisu imale pravo rešenje.

Revanš utakmica se igra u odloženom terminu u Sremskoj Mitrovici u Sportskoj hali Gimnazije u ponedeljak 15. maja zbog učešća tri mitrovačke igračice u pionirskoj reprezentaciji Srbije.

Eventualna teća utakmica će se igrati u Obrenovcu.

GŽOK Srem: Mihajlović, Grabić, Stanojević, Savović, Roganović, Narančić, Egić, Jovanović, Mićunović (l), Andrić, Antić, Živanović, Vasić, trener Kapriš Vladimir, pom. trener Kapric Nikola

ŽOK TENT: Đurović, Petrović, Sušić , Jakšić, Pakić (l), Cvetković, Kurtagić, Malešević, Mijatović, Lazić, Carić, Mitrović, Danilović, Gočanin (l), trener Gršić Milan

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988