Odbojka

Moj prvi smeč

Sremska Mitrovica. Besplatna škola odbojke za dečake uzrasta do 14 godina na teritoriji grada Sremske Mitrovice

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije potpisano je 12 ugovora za organizaciju besplatnih škola odbojke u okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“ za dečake uzrasta do 14 godina. Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS i Dejan Bojović, direktor seniorskih reprezentacija Srbije, razgovarali su između drugih i sa istaknutim odbojkaškim radnikom iz Sremske Mitrovice Zoranom Kovačićem, sa kojima su potpisali ugovor o saradnji.

Projekat „Odbojka zove – moj prvi smeč“ sprovodi OSS, uz podršku Regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS, a planirana je realizacija na celoj teritoriji Republike Srbije.

Kako je izjavio Zoran Kovačić besplatna škola odbojke će se organizovati u školama u Sremskoj Mitrovici za dečake uzrasta ispod četrnaest godina što će kako je istakao značajno doprineti popularizaciji ovog sporta među dečacima.

Poslednjih godina na teritoriji Srbije i pored velikih uspeha reprezentacije značajno je opao broj muških odbojkaških klubova i školi odbojke ali se veruje da će ovaj projekat Odbojkaškog saveza Srbije u značajnoj meri preokrenuti situaciju

Najava događaja

07decCelodnevni dogadjaj10Program događaja u Muzeju Srema u prvoj polovini decembra 2022. godine

08decCelodnevni dogadjaj10„Novogodišnja ulica” prijave za učešće u toku

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.9341117.2860117.6379