Odbojka

Odbojkašice Srema sa bodom iz Obrenovca

Obrenovac. ŽOK Tent – GŽOK Srem 3:2 (17:25, 25:20, 25:27, 25:17, 15:8) Hala SKC Obrenovac, sudije: Gradinski Goran i Stankovic Marko.

Sremove odbojkašice su odlično otvorile utakmicu protiv favorizovane ekipe TENT-a  prošlogodišnjeg prvaka ijednog do kandidata za osvajanje prvog mesta u Superligi Srbije. Odlučna igra donela je Sremicama veliku prednost od 2:0 u setovima i kada se činilo da će se u Mitrovicu vratiti sa novom pobedom ispoljila se stara slabost Sremica, strah od pobede nad favoritom. Od polovine trećeg seta kao da su se ruke zavezale primačima Sreema. Loš prijem je naravno uticao i na lošu igru u napadu što su Obrenovčanke iskoristile i na kraju ostvarile ipak zasluženu pobedu 3:2.

Srem se u Mitrovicu vraća sa jednim bodom što nije neuspeh s obzirom na objektivnu snagu protivnika. Najbolja u ekipi Srema je bila nesumnjivo Savović uz odličnu igru srednjaka Živanović I Andrić. Marija Jovanović i libero Mićunović su bile veoma dobre u prva dva seta ali su pod teretom odgovornosti u poslednja dva seta pale u igri.  Kod domaćih najbolju igru je svakako pružila korektorka Sara Carić i iskusna odlična kako u odbrani tako i u napadu Jelena Lazić.

 Sledeće nedelje Srem gostuje ekipi Beograda u Beogradu.

GŽOK Srem: Savović, Vasić, Roganović, Živanović, Andrić, Jovanović, Mićunović (libero), Grabić, Mihajlović, Narančić, Egić, Antić, Stanojević trener Vladimir Kapriš, pomoćni trener Nikola Kapric.

ŽOK TENT: Đurović, Jakšić, Pakić, Cvetković, Kurtagić, Malešević, Mijatović, Lazzić, Carić, Mandović, Mitrović, Danilović, Gočanin, trener Gršić Milan

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142