Odbojka

Odbojkašice Srema pobedile u Beogradu

Beograd. Subota, 14. novembar 2020; Beograd – Srem 0:3 (14:25, 21:25, 21:25) 56:75 SC Vizura – Beograd; sudije Stevanovic Đordje – Zotović Svetlana

U utakmici desetog kola Superlige Srbije odbojkašice Srema su na gostovanju savladale ekipu OK Beograd. Utakmice je odigrana u Sportskom centru Vizura u Novom Beogradu a gošće iz Sremske Mitrovice su opravdale ulogu favorita. Trener Kapriš se opredelio za standarnu postavu sa primačkim parom Savović i Vasić, liberom Mićunović, korektorkom Jovanović, srednjacima Živanović i Andrić i tehničarkom Roganović.

Ova postava je u potpunosti iznela utakmicu i nije pružila domaćinu ni najmanju šansu u ovoj utakmici. Prijem koji je generalno bio najveći problem Sremove ekipe bio je u ovoj utakmici izuzetan.  To su Sremovi napadači sa bočnih pozicija sjajno iskoristili pa su Jovanović i Savović napravile po četrnaest poena a mnogo poena je napravljeno i preko srednjih napadača Živanović (11) a Andrić (6). Pohvale idu i Tamari Roganović koja je organizovala igru ekipe napravivši i sama četiri poena a i liberu Mićunović koja je izuzetnim prijemom dala ekipi mogućnost da se iskaže u napadačkim akcijama.

Sledeće nedelje Srem se na svom terenu u Sportskoj hali Mitrovačke gimnazije sastaje sa ekipom Spartaka iz Subotice.

GŽOK Srem: Savović, Vasić, Roganović, Živanović, Andrić, Jovanović, Mićunović (libero), Grabić, Mihajlović, Narančić, Egić, Antić, Stanojević trener Vladimir Kapriš, pomoćni trener Nikola Kapric.

OK Beograd: Krpović, Grubanov, Mateska, Dragomirović, Rajković, Novosel, Berbatović, Kuvekalović, Stojanović, Đelekar, Vasić, Savićević, Raženović, Lazić, trener Milović.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291