Odbojka

Treća pobeda mlade ekipe Srem 2

Sremska Mitrovica. 25. oktobar 2020; Srem 2 – Volejstars 3:0 (25:19, 25:14, 25:18) (75 : 51) Hala Mitrovačke gimnazije; sudije Nešković i Has, delegat Kovačić

Pored ekipe koja nastupa u Superligi Srbije GŽOK Srem ove sezone nastupa sa svojom drugom ekipom u Drugoj republičkoj ligi grupa Sever. Mlade i veoma talentovane odbojkašice Srema veoma dobro su sa tri pobede otpočele sezonu. U poslednjoj utakmici su se u Sportskoj hali Mitrovačke gimnazije sastali sa ekipom Volejstars iz Kljajićeva ostvarivši ubedjivu pobedu 3:0. 

Srem je nastupao bez Jovane Antić, Dunje Grabić i Jovane Vukajlović a Ana Mihajlović je samo na momenat ušla u igru. Trener Kapric je šansu dao svim igračicama koje su se dobro iznele sa teretom odgovornosti. Odličnu igru je pružila primač Stanojević a standardno dobra je bila i korektor Nina Ubavić. U odsustvu tehničarke Smiljanić  odlična se pokazala i mlada Sučević pred kojom je nesumnjivo sjajna perspektiva.

Srem za sada nastupa i bez četiri talentovane igračice mlađeg pogona Mirna Miladinović, Bojana Roljić, Jana Baunoh i Dunja Stanković koje će tokom sezone napuniti četrnaest godina što je uslov za seniorski nastup.

Narednu utakmicu Srem igra sa nekadašnjim superligašem ŽOK Futogom na vrućem terenu ovog kluba.

GŽOK Srem: Burkuš, Ubavić N, Stanojević, Sučević, Vasilić, Vojisavljević, Škorić, Mihajlović Ana, Pantović, trener Nikola Kapric

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929