Odbojka

Solidan otpor Sremica u meču sa Ub-om

Ub. ŽOK UB – GŽOK Srem 3:0 (25:18, 25:12, 27:25) Sportska hala Ub, sudije Vuković Jovana – Gradinski Goran.

U utakmici šestog kola Super lige Srbije igračice Srema su gostovale u Ubu. Meč sa glavnim kandidatom za prvo mesto u ovogodišnjem takmičenju Super lige Srbije bio je prilika da Sremice odigraju meč bez velikog tereta a trener Kapriš da šansu mlađim igračicama i isproba neke nove taktičke zamisli.

Sremice nisu pružile neku sjajnu igru ali su u prvom i trećem setu pokazale da mogu uspešno igrati i protiv trenutno najjače ekipe u Srbiji. Mlade igračice na koje je pao dobar deo tereta u ovoj utakmici su pokazale da mogu uspešno preuzeti odgovornost. Posebno se istakla Dunja Grabić sjajnim učinkom u prijem lopte i veoma solidnim u napadu. Ona je uz iskusnu Savović i bila najbolja u ekipi gošći.

Kod domaćih Ubljanki najbolje su bile iskusna internacionalka Ljiljana Ranković i jedna od najboljih mlađih igračica Srbije Jelena Vulin.

GŽOK Srem: Savović, Vasić, Roganović, Živanović, Andrić, Jovanović, Mićunović (libero), Grabić, Mihajlović, Narančić, Egić, Stanojević trener Vladimir Kapriš, pomoćni trener Nikola Kapric.

ŽOK UB: Božić, Gligorić, Pavlović, Stojković, Lukić, Mitrović, Ranković, Vulin, Trivunović, Kecman, Đorđević A, Medić, Đurđević (l), Đorđević K (l), trener Boričić Marijana

Najava događaja

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988