Odbojka

Srem na vrhu tabele Super lige Srbije za odbojkašice

Subotica, HS Dudova šuma, utakmica bez gledalaca; sudije Savić Darko – Zotović Svetlana SPARTAK – SREM 0:3 (19:25, 16:25, 14:25)

U utakmici drugog kola Superlige Srbije za odbojkašice ekipa GŽOK Srema je na gostovanju u Subotici nadigrala Spartak. Druga pobede maksimalnim rezultatom u dva kola potvrdila je da Srem ima veoma dobru ekipu koja ne bi trebala da ima problema u borbi za opstanak u elitnom odbojkaškom takmičenju.  

Trenutno Sremice zauzimaju prvo mesto na tabeli. Srem se tek u narednim kolima sastaje sa glavnim favoritima ovogodišnjeg takmičenja ekipama Uba, Železničara iz Lajkovca i TENT-a iz Obrenovca kada će se videti i prava snaga ovog tima.

U utakmici sa Spartakom trener Kapriš se opredelio za najiskusniju postavu koja je od samog početka počela da melje protivnika. Sjajna igra tehničarke Roganović omogućila je napadačkoj liniji Srema da se razigra. Snažnim smečevima korektorka Jovanović (12 poena) i primački par Savović (12 poena) i Vasić (9 poena) dominirale su terenom. Odličnu igru su pružile i srednje blokerke Živanović i Andrić te ubedljiva pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Pri kraju meča trener Kapriš je u igru uveo talentovanu četrnaestogodišnju odbojkašicu Anu Mihajlović koja u prvu ekipu dolazi pravo iz odbojkaške škole Srema a ona je prvim servisom ostvarila as poen pokazavši da je velika perspektiva kluba. Kao poseban kuriozitet treba pomenuti sjajan servis Sremica koje su u ovoj utakmici napravile trinaest as poena.

U narednom kolu Srem na svom parketu u Hali Mitrovačke gimnazije dočekuje jednog od glavnih favorita za titulu ekipu Železničara iz Lajkovca.

GŽOK Srem: Savović, Vasić, Roganović, Živanović, Andrić, Jovanović, Mićunović (libero), Grabić, Mihajlović, Narančić, Egić, trener Vladimir Kapriš, pomoćni trener Nikola Kapric.

ŽOK Spartak:  Korolija, Dragović, Vidojević, Tadić, Jurić, Drčić, Džaković, Jeković, Lekić, Baić, Milanović, Vasić, Filipović, Simonović, trener Mirjana Musulin

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8128117.1643117.5158