Fudbal

Rezervista Ristović postavio konačan rezultat za pobedu Radničkog

Sremska Mitrovica. FK „RADNIČKI” – RFK „GRAFIČAR” Beograd 3:1 /1:0/; Gledalaca: 300; Glavni sudija: Ržić Uroš; Pomoćne sudije: Savić Nebojša i Jeremić Stefan; Četvrti sudija: Matić Miroslav; Delegat: Radaković Miodrag

U poslednjem kolu regularnog dela sezone Mozzart Bet Prve lige Srbije, u Sremskoj Mitrovici su se sastali domaća ekipa FK „Radnički” i gostujuća ekipa RFK „Grafičar”. Gosti su krenuli veoma agresivno i stvorili nekoliko dobrih prilika od kojih je jedna biila stopostotna ali je golman domaćih zaustavio njihove udarce. U sjajnoj prilici našao se Đorđević Krsta koji je izašao sam ispred golmana Grafičara i pokušao da ga lobuje, ali je gostujući golman uspeo da odbrani svoj gol. Posle slobodnog udarca iskosa sa leve strane, lopta se odbija od živog zida i dolazi do Đorđević Krste koji se sjajno snalazi u kaznenom prostoru i levom nogom šalje loptu ispod golmana u mrežu, za vođstvo Radničkog od 1:0 u 42. minutu susreta. Posle toga Radnički je imao sjajnu priliku ali lopta posle udarca strelca Đorđević Krste pogađa stativu i i odlazi u gol-aut. Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata pa se na odmor otišlo sa prednošću gostiju od jednog gola.

Drugo poluvreme bilo je dinamičnije i uzbudljivije. Šanse su se ređale na obe strane. Od 88. minuta meča sledi revija golova. Prvi je na scenu stupio Mijatović Milenko koji je sa ivice kaznenog prostora matirao golmana domaćih i poravnao rezultat na 1:1. Radost gostiju nije dugo trajala jer se već minut kasnije rezervista Ilić Stefan našao sam ispred golmana Grafičara i matirao ga za vođstvo Radničkog od 2:1. Minut kasnije, još jedan rezervista u domaćoj ekipi Ristović Nikola postigao je treći gol za domaćina i postavio konačan rezultat za pobedu Radničkog od 3:1.

U domaćoj ekipi žute kartone dobili su: Ilić Vladimir, Ostojić Miloš i Spasojević Nemanja.

FK „Radnički”: Ostojić Miloš, Čarapić Strahinja (od 54. Ilić Stefan), Ilić Vladimir, Isailović Darko, Ivić Lazar, Obuya Pius (od 54. Ristović Nikola), Petrović Đorđe, Protić Radoš (od 76. Miodragović Ilija), Spasojević Nemanja, Đorđević Krsta (od 76. Grbović Nikola), Đukanović Aleksandar (od 64. Petrović Vladimir).

Trener: Tešović Darko

RFK „Grafičar”: Guteša Ivan, Bubanj Mateja (od 55. Gojkov Novak), Ćirić Marko, Dimitrić Ognjen (od 82. Krsmanović Luka), Ibanez Luis Ezequiel (od 65. Bajić Milan), Ivelja Pavle, Jovanović Aleksa (od 82. Mijatović Milenko), Petrović David, Radojević Viktor, Vasiljević Filip, Vico Stefan.

Trener: Neđić Marko

FK „Radnički” trenutno zauzima 4. mesto na tabeli sa 45 osvojenih bodova.

U sledećem kolu u Play off-u FK „Radnički“ gostuje u Beogradu ekipi RFK „Grafičar”.

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142