Fudbal

Stefan Cvijić igrač Slovena i Marko Trkulja igrač Hajduka iz Divoša proglašeni za najbolje fudbalere polusezone u Vojvođanskoj ligi grupa Jug

Novi Sad. Tri igrača Hajduka u idealnom timu Vojvođanske lige jug. Treneri i sportski stručnjaci proglasili su najbolje igrače na vojvođanskom Jugu najviše kandidata bilo je iz ekipa iz “gornjeg doma”.

Za najboljeg igrača proglašen je iskusni Stefan Cvijić iz GFK Slovena Ruma, koga odlikuje gromovit šut (rešio tri utakmice), snaga i motoristika. Aleksandar Rac iz Jedinstva (Rumenka) najbolji je mladi igrač. Prvi put se dogodilo da jedan igrač objedini dva zvanja, radi se o najuspešnijem golmanu i igraču Marku Trkulji iz Hajduka (primio dva gola). Treneri koji su imali uticaj na igru svojih ekipa su Zoran Grujić (Sloven) i Vladimir Šponja (Sloga).

Takođe je proglašen i tim polusezone u kome su četiri igrača Hajduka iz Divoša: Trkulja (Hajduk), Tomac (Sloga), Trišić (Jedinstvo), Skopljak (Hajduk), Josimov (Sloboda), S.Ilić (Indeks), Cvijić (Sloven), Samardžić (Jedinstvo), Ignjić (Hajduk), Veselinović (Železničar) i B. Ilić (Sloven). Prva rezerva je Živković (sedam golova).

Najava događaja

21mar18:0019:00Svetski Dan poezije

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8381117.1897117.5413