Fudbal

Podela bodova u sremskom derbiju

DIVOŠ. Hajduk (D) – Sloga (E) 0:0 Igralište Hajduka, gledalaca 150, sudija Negovanović (Sremska Mitrovica). Žuti kartoni: Nikolić, Krmar, Ignjić, Galić, A. Simić, Šućak (Hajduk), Đurkić, Trebovac (Sloga). Crveni karton: Volarević (Sloga).

Derbi jesenjeg dela prvenstva protekao je u veoma zanimljivoj igri koja se na žalost završila bez golova. Erdevičani su već u 25. minutu ostali sa deset igrača. Volarević je podigao visoko nogu, i za to je dobio, direktan crveni karton. Hajduk je od tog momenta preuzeo punu inicijativu. Gosti se nisu predavali i imali su dve izgledne šanse iz brzih kontranapada.

Igrači Hajduka su pogotovo u drugom delu sabili goste u šesnaesterac ali im je falilo i sreće i snalažljivosti da neke od tih prilika i realizuju. Rezultat je na kraju bio odgovarajući.

Sledeće nedelje Hajduk gostuje ekipi Donjeg Srema u Pećincima.

HAJDUK: Trkulja, Skopljak, Jević, Nikolić (Tomić), Krmar, Nađ, Ignjić, Galić, Erak, A. Simić (Šućak), Pavlović (Mandić).

SLOGA: Veselinović, Đurkić (Belić), Tomac, Živković (Rukavina), Volarević, Herceg, Ćirić (Trebovac), Vuković, Krstić, Barić, Uglješić (Stojšić). 

Najava događaja

15apr18:0019:00Tribina o HPV imunizaciji

16apr10:0011:00Kampanja „Na maturu bez automobila”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7748117.1262117.4776