Fudbal

Divošani najzad proradili

Divoš. Hajduk (D) – Veternik 6:1 (3:0) Igralište Hajduka, gledalaca 250, sudija Radanović (Beočin). Strelci: A. Simić u 20. 30, Galić u 45, Ignjić u 63, Erak u 70. i Savićević u 84. za Hajduk, a Đurić u 80. minutu za Veternik. Žuti kartoni: Erak (Hajduk), Kisić (Veternik).

Divošani su I u prethodnim mečevima pružali dobru igru ali su često bili neefikasni. Ovaj put su sve to nadoknadili. Bez obzira što su u prvim poluvremenu Veterničani pružili solidan otpor, nisu uspeli da ostvare nijednu šansu. Divošani su pak igrali nadahnuto, postigli su tri gola, a mogli su biti i mnogo efikasniji. Propustili su, baš nekoliko lepih prilika.

U nastavku, Ignjić, Erak i Savićević, samo su potvrdili visoku klasu, grešku domaće odbrane  je u 80 minutu iskoristio Đurić za utehu gostujućoj ekipi.

Sledeće nedelje Hajduk gostuje u Temerinu uvek nezgodnoj ekipi Sloge.

HAJDUK: Trkulja, N. Simić (Tomić ), Skopljak, Jević, Nikolić (Savićević), Krmar, Nađ (Mandić), Ignjić , Galić (Šućak), Erak, A. Simić (Pavlović).

VETERENIK: Ivić, Kisić (Đurić), Švonja, Ognjanović, Čalija (Tomić), Radaković, Kitić, Grujić, Vuković, Sekulić, Turalo (Lepojević).

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291