Fudbal

Završen je ulični turnir u malom fudbalu DIVOŠ 2022.

Divoš. Ovo je tradicionalni ulični turnir koji se igra svake godine, na turniru je učestvovalo 7 ekipa. Veliko hvala i gostima iz Stare Bingule koji su se odazvali i pošteno borili do kraja.

Poseta na turniru je bila odlična, između 1000-1500 ljudi je posetilo turnir za ovih 5 dana koliko je i trajao. Turnir se igrao po liga sistemu, gde je pobednik bio onaj sa najviše osvojenih bodova, boljim medusobnim skorom, gol razlikom.

Polufinalno veče turnira su obeležili naši najmlađi učesnici, kojih je bilo oko 20, otvorili su ovo veče revijalnom utakmicom, na kraju dobili utešne nagradice.

Organizator se potrudio da za finalno veče turnira, obezbedi nagrade za publiku koja je verno bodrila i iz sve snage navijala. Podeljeno je 20 nagrada, većinom su učestvovali najmlađi, uslov za nagradu je bio, šutiranje penala, tackanje je lopte do 10, gol sa pola terena… Svi su bili uspešni u ovom poduhvatu.

Takođe su obezbedjene ne nagrade za prva tri mesta i zahvalnice za učešće na turniru svim ekipama.

1. mesto: Prnjavor

2. mesto: Surduk

3. mesto: Mala strana

Zahvalnicu za igrača i strelca turnira dobili su Bojan i Dušan Vidović.

Zahvalnicu za golmana turnira dobio je Branko Svirčević.

Organizator MZ DIVOŠ se zahvaljuje svim učesnicima turnira, publici, Sudijama Halilović Alenu, Draganu Ćiriloviću, Stevanu Svirčeviću, radnicima MZ Divoš Dragani Vujnović i Dušanu Svirčeviću, ljudima koji su dali svoj veliki doprinos i potrudili se oko same organizacije i našim najmlađim učesnicima.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042