Fudbal

Dobar fudbal za oproštaj

MAČVANSKA MITROVICA. Budućnost – Indeks 2:2 (1:1) Igralište Budućnosti, gledalaca 150, sudija Vračar (Sombor). Strelci: Prijić u 44. i Nikola Grujić u 49. za Budućnost, Topić u 7. i Banjac u 68. minutu za Indeks. Žuti karton:  Vuković (Indeks).

Oproštajna utakmica Budućnosti u Vojvođanskoj ligi jug donela je lep fudbal. Domaći tim je izgubio sve šanse za opstanak i igrao je potpuno rasterećeno. Gosti iz Novog Sada su još uvek mogli ostati u ligi u slučaju pobede i povoljnog ishoda drugih mečema. Zato ne čudi da su igrači Indeksa krenuli agilno  i prvi postigli pogodak preko Topića već u 7. minutu.

Budućnost se brzo oporavila i ostvarila terensku inicijativu koja je na samom kraju poluvremena rezultirala pogodkom preko Prijića. U nastavku otvorena igra. Budućnost je prva postigla gol za vođstvo a gosti su sredinom poluvremena izjednačili. Mada je do kraja Indeks pokušavao da postigne i treći pogodak, nije došlo do promene rezultata.

Oba tima će sledeću sezonu provesti u nižim ligama ali ako budu igrali na nivou koji su pokazali u ovom meču brzo im sleduje povratak.

BUDUĆNOST: Čupić, Stanivuković, Čonjagić (V. Jeftić), Radosavljević, Milošević, Simovljević (Đukić), Prijić (Nenad Grujić), Janković (Vladisavljević),  Dobo, Malinović, Nikola Grujić.

INDEKS: Subašić, Stojanović, Jokić, Vuković, Ivan, Borovica, Topić (Blešić), Zvekan (Marinković), Banjac, Vukašinović (Batinić), Nađ.

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988