Fudbal

Ubedljiva pobeda Salašana

SALAŠ NOĆAJSKI. Budućnost – Veternik 4:1 (1:0) Igralište Budućnosti, gledalaca 150, sudija Radić (Irig). Strelci: Janković u 32, Milošević u 49, Simovljević u 84. i Nikola Grujić u 88. za Budućnost, Kitić u 63. minutu za Veternik. Žuti karton: Simovljević (Budućnost).

Neobični rezultati u 28. kolu Vojvođanske lige jug. Od pet prvoplasiranih ekipa četiri su izgubile svoje mečeve, a s druge strane od pet poslednjeplasiranih ekipa četiri su dobile mečeve. U takvoj neobičnoj konstelaciju ekipu Budućnosti nije mnogo pomogla činjenica da su odigrali odličnu utakmicu i ostvarili pobedu i dalje su na poslednjem mestu na tabeli, a bodove spasa tražiće u poslednja dva kola u mečevima protiv Jedistva iz Rumenke i Indeksa iz Novog Sada.

Utakmica protiv ekipe Veternika potvrđuje da Budućnost ima mnogo bolju ekipu nego što pokazuje trenutno poslednje mesto na tabeli.

BUDUĆNOST: S. Jeftić, Stanivuković, Čonjagić, Radosavljević, Nikola Grujić, Milošević,  Rogo, Prijić (Simovljević), Janković (Vladisavljević, Dobo, Malinović.

VETERNIK: Ivić, Kisić (Čičić), Švonja, Pečić, Ušćumlić, Kitić, Skoko, Mandić, Zekić (Tubić), Sekulić, Turalo.

Najava događaja

13jun19:0020:00Promocija knjige „Ždral”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7257117.0769117.4281