Fudbal

Poraz fudbalera Radničkog u Ivanjici

Ivanjica. FK „JAVOR-MATIS“ – FK „RADNIČKI“ 3:1 /2:1/; Gledalaca: 1000; Glavni sudija: Ilić Pavle; Pomoćne sudije: Živković Marko i Radovanović Uroš; Četvrti sudija: Vučićević Ivan; Delegat: Popović Rade

U 35. kolu Prve lige Srbije, u Ivanjici su se sastali domaća ekipa FK „Javor-Matis“ i gostujuća ekipa FK „Radnički“. U toku prvog poluvremena vođena je velika borba, meč je bio veoma dinamičan, a šanse su stvarane na obe strane. Na radost domaćih navijača, u 27. minutu susreta Luković Luka doveo je ekipu Davor-Matis u vođstvo od 1:0. Radoost domaćih nije dugo trajala jer je na 1:1 izjednačio Ratković Andrija u 31. minutu meča. Čim su krenuli sa centra, fudbaleri iz Ivanjice su ponovo došli u vođstvo u 32. minutu susreta, a strelac gola bio je Maričić Milan. Do kraja prvog dela igre mreže su mirovale pa se na odmor otišlo sa minimalnom prednošću domaće ekipe.

U drugom poluvremenu bila je nešto mirnija takmica. Na 3:1 za Javor-Matis povisio je Momčilović Marko u 67. minutu meča što se na kraju ispostavilo kao konačan rezultat jer je utakmica završena pobedom Javora.

U domaćoj ekipi žuti karton dobio je Zvekanov Vanja. U gostujućoj ekipi žute kartone dobili su Dimitrić Ognjen i Petrović Vladimir.

FK „Javor-Matis“: Kahriman Damir, Vico Stefan (od 86. Jelić Bojan), Jevremović Marko, Luković Luka (od 90. Korać Milan), Tanko Ibrahim (od 72. Dimitrijević Nikola), Maričić Miroslav (od 86. Lakić-Pešić Nemanja), Petrović Igor, Momčilović Marko, Odita Obiora (od 72. Oduenyi Ugochukwu), Marčić Milan, Zvekanov Vanja.

Trener: Bondžulić Igor

FK „Radnički“: Oparnica Jovan, Josimov Miloš, Protić Radoš, Ratković Andrija (od 66. Križan Aleksandar), Janković Dejan, Dimitrić Ognjen (od 80. Gajić Uroš), Ilić Vladimir, Čarapić Strahinja (od 66. Pejović Luka), Vidić Aleksa, Petrović Vladimir (od 80. Milić Andrija), Matković Dragan.

Trener: Nikolić Dejan

FK „Radnički“ trenutno zauzima 6. mesto na tabeli sa 48 osvojenih bodova. 

U sledećem kolu FK „Radnički“ dočekuje u Sremskoj Mitrovici ekipu FK „Mladost“ iz Novog Sada.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176