Fudbal

Bodovi za nastavak borbe za opstanak

SALAŠ NOĆAJSKI. Budućnost – Dunav (SB) 2:0 (1:0) Igralište Budućnosti, gledalaca 150, sudija Despotović (Ogar).Strelci: Stanivuković u 14. i Prijić u 60. minutu.Žuti kartoni: Čupić, Jeftić, Nenad Grujić, Dobo (Budućnost), Budimr, Žilović, Milošević (Dunav).

Budućnosti je ova utakmica bila biti ili ne biti.  Direktni konkurent za opstanak ekipa Dunava gostovala je u Salašu Noćajskom. U slučaju poraza Salašani su već mogli pakovati kofere za nižu ligu. Izgleda da je to bio veliki i dovoljan motiv da domaći tim zaigra odlično. Napadi na gol protivnika ređali su se od samog početka utakmice. Prvi gol je pao u 14 minutu kada je Stanivuković neodbranjivim udarcem zatresao mrežu. Potom još nekoliko odličnih prilika za Budućnost ali su napadači bili nesnalažljivi. Konačno u 60. minutu Prijić postiže i drugi gol čime je pobeda osigurana.

BUDUĆNOST: Čupić, Stanivuković, Čonjagić  (Radosavljević), Jeftić, Nenad Grujić, Milošević (Simovljević), Rogo, Prijić (Nikola Grujić), Janković (Vladisavljević), Dobo, Malinović.

DUNAV: Jagodić, Ivanović (Nikolić), Milošević, Milovac, Mirković (Basrak), Budimir, Žilović, Erdeljan (Radinović), Sremčević, Babić, Čolić.  

Sledeće nedelje u 25. kolu Vojvođanske lige jug Budućnost gostuje još jednom konkurentu u borbi za opstanak ekipi Cementa iz Beočina.

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142