Fudbal

Budućnost isčupala bod u Novom Sadu

NOVI SAD.  Novi Sad – Budućnost 1:1 (1:0) Stadion na Detelinari, gledalaca 150, sudija: Radić (Irig), strelci: Erak u 35. za Novi Sad, a Vladisavljević u 92. minutu za Budućnost, žuti kartoni: Erak, Kurtiši (Novi Sad), Milošević (Budućnost).

Junački su igrači iz Salaša izborili bod u Novom Sadu. Na meč protiv lidera i apsolutnog favorita ekipa Budućnosti je otišla oslabljena ali se kući vratila neporažena. Prvih 35. minuta meča odvijali su se pod strahovitim pritiskom Novog Sada. Salašani su se organizovano i dobro branili ali je kvalitet Novog Sada dolazio do izražaja. Domaćin je stvorio nekoliko povoljnih prilika koje nisu iskoristili Galić, Ignjić i Panjak. Ipak je golom Eraka Novi Sad u 35. minutu poveo, posle akcije Galića i asistencije Mitrovića. Činilo se da je utakmica rešena a do kraja pouvremena još nekoliko šansi za domaće.

U drugom delu meča ritam je pao a Novi Sad nije iskoristio još neke prilike, prvo Kurtiši a potom Simić pogađa stativu. Na samom kraju meča iz jedne poluprilike Vladisavljević postiže pogodak za izjednačenje. On je u nadoknadi vremena uputio loptu u protivnički šesnaeserac, koja je odskočila ispred golmana Ranđelovića, preskočila ga i našlase u mreži. Salašani su tako došli do boda koji im može biti veoma važan za opstanak.

U sledećem kolu Vojvođanske lige grupa jug Budućnost se na svom terenu sastaje sa ekipom Radničkog iz Šida.

NOVI SAD: Ranđelović, Branković, Štefek (Kavčić), Jević, Ignjić, Erak, Mitrović (Simić), Panjak (Kurtiši), Gadžić (Kovačević), Vukaljević (Kulpinac), Galić.

BUDUĆNOST: Čupić, Stanivuković, Čonjagić, Ne. Grujić (Malinović), Jeftić, Ni. Grujić (Jošić),   Milošević, Simovljević, Prijić, Janković, Vladisavljević.        

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929