Fudbal

Inđijski Železničar bolji od Hajduka iz Divoša u prijateljskom meču

INĐIJA. Sporski centar „Leje“. Gledalaca: 120. Sudija: Aleksa Lužajić (Inđija). Strelci: 1:0 Trbović u 31, 1:1 Halilović u 35, 2:1 Grković u 87. minutu.

Fudbaleri Hajduka iz Divoša odigrali su u okviru priprema za nastavak sezone utakmicu u Inđiji sa domaćom ekipom Železničar. Utakmica je u potpunosti ispunila očekivanja malobrojne publike mada su oba tima igrala bez nekoliko igrača koji će zasigurno biti „starteri“ u prvom prolećnom kolu.

Prvu šansu su imali domaći kada je  Sokolović bio u prilici za „nešto više“, ali mreža Divošana ostala je netaknuta. Nova šansa za Železničar u 10. minutu Jerković odlično pronalazi Karaća, ali rezultat i dalje osataje nepromenjen. Nešto kasnije viđeni su i pokušaji Ljubinkovića i Dubajića, da šutevima sa distance ozbviljnije ugroze Trkulju. U 31. minuti konalno gol: Jerković odlično centrira iz ugla, u kaznenom prostoru Hajduka odlično se snalazi Trbović za 1:0. Prednost domačina trajala je samo nekoliko minuta: odličnim udarcem u 35. minutu Halilović šalje loptu iza leđa Dragojevića. Pri kraju prvog poluvremena, Perović ne stiže da pred golom Železničara zahvati loptu. Isti igrač je i u 70. mionuti bio u šansu za gol: odlično šutira, ali, nedovoljno precizno da bi Hajduk doveo u vođstvo. Desetak minuta kasnije i Atić propušta priliku da ugropzi gol domaćina. Konačno, u 87. minutu gol: posle šuta Grkovića, lopta prolazi „kroz ruke“ Rakića i tgo je konačnih 2:1.

Bila je to generalna proba Hajduka pred nastavak sezone u Vojvođanskoj ligi grupa jug. U prvom kolu prolećnog dela Divošani gostuju u Rumenki ekipi Jedinstva.

ŽELEZNIČAR: Dragojević, Grković, Dubajić, Ninić, Sudžum, Pećanac, Trbović, Ljubinović, Sokolović, Karać i Jerković. Igrali su još: Petković, Jovičić, Mrkela, Lukač, Blanuša, Vučković i Mihajlović.

HAJDUK: Trkulja, Delić, Simonović, Savinović, Vukobratović, Halilović, Živković, Cvijić, Perović i Lazić. Igrali su još: Rakić, Sovilj, Savićević, Šućak, Simić i Atić.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8128117.1643117.5158