Fudbal

Podela bodova u sremskom derbiju

Divoš. Hajduk – Sloga (Erdevik) 1:1 (0:0) Stadion Hajduka u Divošu; Sudija Bošković pomoćnici Radić i Božoki, gledalaca 400.

Izuzetna utakmica u Divošu. Obe ekipe su igrale kvalitetno ali se pogotovo u igri Hajduka osećala nervoza i pritisak loših rezultata iz poslednja dva kola. Posle razlaza sa trenerom Antonićem ekipu je pre četiri dana preuzeo Dragan Milošević.U takvoj utakmici oba tima su iskoristila po jednu šansu. Prvo poluvreme dinamično sa obostranim šansama ali ipak bez golova. Povela je Sloga iako je Hajduk početkom drugog poluvremena imao inicijativu i nekoliko šansi.U 68. minutu posle brzog protivnapada, Sloga golom Uglješića, koga je u svom šesnaestercu potpuno zaboravila odbrana Hajduka, dolazi do vođstva. Hajduk je izjednačio u poslednjem minutu utakmice kada je posle slobodnog udarca koji je izveo Sovilj odbijenu loptu prihvatio je Atić  i iz drugog pokušaja zatresao mrežu.

Dragan Milošević novi trener Hajduka je izjavio da je rezultat realan i da su oba tima imala svoje šanse.

Marko Trkulja golman Hajduka je izjavio da je utakmica bila izuzetno teška jer su igrači nosili teret poraza iz prethodna dva kola. On veruje da će se ekipa brzo stabilizovati i uskoro imati i bolje rezultate.

Sledeće nedelje Hajduk u 13. kolu Vojvođanske lige grupa Jug gostuje u Novoj Pazovi ekipi Radničkog.

Hajduk: Trkulja, Simić, Savinović, Halilović, Alen Delić, Stanić, Tomić, Sovilj, Živković, Gučić,Perović (zamene Šućak, Savićević, Stojković, Atić)

Sloga (Erdevik): Veselinović, Džibrić, Delić, Herceg, Vujović, Raičević, Ivković, Volarević, Uglješić, Bajunović, Mačvanski, Vuković(zamene Đurkić, Ristić, Kovačić, Stojčić)

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291