Fudbal

Martinčani bolji u duelu dva Borca

MARTINCI. Borac (M) – Borac (K) 4:1 (1:1) Igralište Borca, gledalaca 150, sudija Đurić (Inđija).Strelci: Bojanić u 34. (iz penala), Bijelić u 47, T. Vuletić u 50. i Damjanović u 52. za domaće, a D. Samaryić u 41. minutu za goste.

Borac je protiv imenjaka iz Klenka bio apsolutni favorit ali to nije potvrdio igrom u prvom poluvremenu. Martinčani  su propustili dve dobre prilike da dođu u vođstvo, a svoje šanse su imali i gosti. Martinčani su poveli posle velike greške golmana gostiju Stjepanovića, koji je posle zakasnele intervencije nepotrebno napravio penal.Siguran realizator je bio Bojanić. Gosti su izjednačili zasluženo pri kraju poluvremena.

Drugo poluvreme je donelo preokret u igri domaćina a golovi su se nizali kao na traci. Prvo je Bjelić iskoristio jednu polušansu a zatim je posle centaršuta Radulovića T. Vuletić je na drugoj stativi lako pogodio mrežu. Samo dva minuta kasnije u 52. minutu pogađa i Damjanović za konačan rezultat.

Sledeće nedelje Borac u lokalnom derbiju Sremske lige gostuje ekipi Podrinja u Mačvanskoj Mitrovici.

BORAC (M): Jandrić, Radulović (Matić), T. Vuletić, Stajčić, Maricki (Božić), Bijelić, Bojanić, M. Vuletić, Damjanović, Šumarski, Šarčević (Oparušić).

BORAC (K): Stjepanović,, M. Samaruić, Stojković, Fric, V. Matić (Marković), D. Samaruić, Mirković, P. Ilić, Petković (N. Samaruić), Savić, Kulačanin.             

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291